Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TERRACE ELITE RESORT HOTEL

de la
1098 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.hotelterrace.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Gundogdu, la 17 km Side sși Manavgat si la 45 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 370 camere repartizate in 4 cladiri: camere standard (32m², un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere large (36m², o camera spatioasa cu pat matrimonial si doua canapele extensibile, max 2+2pax), camere family (38m², o camera spatioasa, intre camere doar o draperie despatitoare, o baie, max 4pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteorologice, linie telefonica directa, seif (contra cost), mini-bar (bauturi racoritoare si apa realimentat zilnic), TV LCD prin satelit si sistem de muzica, internet Wi-Fi (contra cost), parchet laminat si balcon.

Servicii: All inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, bufet noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si non-alcoolice locale intre orele 10.00 - 24.00, inghetata la barul de la piscina intre anumite ore dupa-amiaza, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile importate, vinurile imbuteliate, sucurile de fructe proaspete, toate bauturile imbuteliate si la cutie, bauturile in Disco Club, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - Sultan, Turkuaz, diferite baruri pe teritoriul hotelului, Disco club. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, centru comercial, salon de coafura, jocuri pe calculator, internet Wi-Fi.

Plaja: Plaja privata la 600m de hotel, de nisip, sezlonguri, prosoape de plaja si umbrele de soare gratuite. Exista transfer de la hotel la plaja pe tot parcursul zilei.

Sport si divertisment: piscine exterioare si de interior pentru adulti si copii, tobogae cu apă, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, masaj, centru SPA, biliard.
Programe de divertisment si competitii in timpul zilei, seara spectacole. Mini club pentru copii cu programe in timpul zilei si seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.