Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE STAR RESORT

de la
1382  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.sidestarhotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Gundogdu, la 12 km de Side si Manavgat si la 50km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 462 camere repartizate in 5 cladiri: camere standard (29mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere Large (32mp, o camera spatioasa + pat pliant, o baie, max 2+2pax), camere Family (40mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax) si 5 camere penrtu persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat split, mini bar (apa, bauturi racoritoare - realimentat zilnic), fierbator, cafea si ceai, seif, TV satelit si canale de muzica, conexiune internet WI –FI, balcon.

Servicii: All inclusive – ip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-24.00, inghetata de doua ori pe zi la barul de la piscina, bauturile la barul de la plala pana la ora 18.00, resutaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate si la cutie, sucurile de fructe proaspete, room service, bauturile in Disco.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish, Mexican si Far East, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea la interent WI – FI in zonele generale este gratuita.

Plaja: Plaja privata la 200m de hotel, cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:pisicne de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, teren de tenis, baie turceasca, sauna, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice, biliard, bowling, centru Beauty si masaj, nocturna pentru terenul de tenis, cursuri de tenis.
Progame de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste intre 04-11 ani cu programe si activitati speciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.