Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE STAR ELEGANCE

de la
1611  1318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.sidestarhotels.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Kumkoy, la 3 km de Side si 71 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 475 camere repartizate in cladirea principale si doua cladiri anexe: camere standard situate in cladirea principala si in anexe (23-28mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere Suit (35mp, in cladirea principala, doua dormitoare separate, o baie, max 3pax), camere family in cladirile anexe (53mp, duplex, la parter un dormitor cu pat matrimonial + canapea si baie; la etaj un dormitor cu pat matrimonial si baie cu Jacuzzi, cafetiera, nu exita usa intre etaje, max 4+1pax), camere Swium up in cladirea principala situate la parter (20mp, acces direct la piscina, un dormitor, o baie, teresa, max 2+1pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteorologice, mini-bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, parchet laminat, seif, TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI, balcon.

Servicii:
Ultra all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, bufet tarziu, inghetata dupa-amiaza, suc de fructe proaspete doar pentru micul dejun, minibar in camere, restaurante A'La Carte cu rezervare in prealabil si doar un restaurant poate fi folosit o singura data intr-un sejur, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si unele standard de import. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux importate, vinuri speciale, toate bauturile imbuteliate si la cutie, sucurile de fructe proaspete (cu exceptia micului dejun), bauturile energizante, room service.

Facilitati:
restaurant principal tip bufet, restaurante A'La Carte: Turkish, Italian, Chinese si Fish, baruri in anumite zone ale complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, salon de coafura, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiune internet Wi-Fi in spatiile deschise.

Plaja:
Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, aqua park, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: masaj, biliard, internet cafe si jocuri pe calculator, sporturi nautice, nocturna pentru terenul de tenis.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri pe plaja si la piscina, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 12 ani si Junior club pentru copii cu varste intre 12-16 ani, cu diferite activitati si programe de divertisment.

NOTA: Renovat 2014-2015.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
Sistem entertainment
SPA
Tenis