Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO TURAN PRINCE

de la
826 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

www.turanprince.com.tr

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Colakli, la 55km de aeroportul din Antalya si la 12 km de orasul Side.

Cazare: Hotelul are un numar total de 380 camere calificate 5*: camere standard (26-32mp, un dormitor, o baie (exista camere si cu paturi suprapuse), max 2+2pax), camere standard fara balcon (15-26mp, max 2+1pax), camere suit (62mp, doua dormitoare si un living, Jacuzzi in baie).
Exista si 76 camere Park calificate 4*, peste drum fata de cladirea principala: camere Residence Park standard (10-15mp, max 2pax), camere Park family type 1 (25mp, un dormitor spatios cu paturi suprapuse), camere family type 2 (40mp, doua dormitoare cu usa intre ele si o baie). Toate camerele au baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif, mini bar (apa si bauturi racoritoare), mocheta, in camerele Park parchet laminat, TV prin satelit si canale de muzica.

Servicii: All Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, servicii fast food la barul de la piscina, inghetata intre anumite ore, ceai, cafea si prajituri dupa amiaza, gustari tarzii, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00- 00:30. Nou sunt incluse in concept: bauturile din import, sampania, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, narghileaua, room service si bauturile extra.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Fish, Turkish si Italian, restaurant cu gustari la piscina, lobby bar, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, coafor, magazine, rent a car, telefon, fax si internet. Conexiunea la internet WI – FI este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si extrior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, terenuri de tenis, parc de distractii, fotbal, volei pe plaja, baschet, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, toate sporturile nautice, masaj, centru SPA, biliard, bowling, cursuri de scufundari.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 11 ani cu programe variate.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Colakli, la 55 km de aeroportul din Antalya si 12 km fata de orasul Side.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.