Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELGE BEACH RESORT & SPA

de la
340 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere și facilități hotel
Amplasare
Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Kizilagac, pe o stradă principală, la doar câteva secunde de plaja cu nisip. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 75 de km.

Dotări
Într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 132 de Suite Junior, 33 de suite și 552 de camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu boccia, volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan și tenis. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca hidrobicicletă, canoe, iahting și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard și bowling. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte.

Mâncare
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină). De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.