Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEAGULL HOTEL

de la
658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.11.2024 - 04.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat chiar pe malul mării, hotelul Seagull oferă o plajă privată cu steag albastru şi camere dotate cu aer condiţionat, cu vedere la mare sau la munte. Hotelul asigură numeroase facilităţi, printre care o piscină în aer liber, saună, o baie turcească, precum şi activităţi sportive.

Localizare
Centrul oraşului Kemer este la 12 km de hotel. Aeroportul din Antalya se află la mai puţin de 50 km.

Facilitati Hotel
Restaurantul principal serveşte mic dejun, prânz şi cină tip bufet, cu opţiuni de luat masa în aer liber şi în interior. Puteţi savura preparate din bucătăria turcească şi internaţională. Barul de lângă piscină, barul cu vitamine şi barul de pe plajă oferă băuturi răcoritoare şi cocktailuri exotice ziua şi seara.Vă puteţi relaxa cu un masaj sau puteţi profita de centrul de fitness al hotelului Seagull. Echipa de divertisment organizează activităţi zilnice şi prezintă spectacole în fiecare seară. Este disponibil şi un mini club pentru copii.

Facilitati Camere
Amenajate elegant, camerele hotelului Seagull sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, seif şi baie privată. Toate camerele au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.