Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM


Descriere

http://premiumbelek.rixos.com/
LOCALIZARE:
Hotelul se afla intr-o padure de pini si aluni pe malul Marii Mediterane, in Belek, la 50 km de orasul Antalya si la 40 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 700 de camere si Pool Suits: camere Deluxe (37mp, cladirea principala, inclusiv 50 de camere cu conexiune si 6 camere pentru persoane cu dizabilitati - cu vedere la mare sau la gradina, un dormitor cu baie, max 2+1pax); Family suits (49mp, cladirea principala, doua dormitoare cu usa intre ele, o bair, max.4pax), Deluxe Suits (73mp, cladirea principala, un dormitor cu pat king size, un living, o baie, max.4pax), Superior Suits ( 94mp, cladirea principala, un dormitor cu pat French si Jacuzzi, un dormitor cu paturi twin si baie, un living, max.4pax), Pool Suits (Swim up) pool view (64mp, localizate in gradina langa rau si lac, un dormitor, un living, doua bai, max.4pax - 15 din aceste camere au direct acces la piscina), Pool Suits Garden view (64mp, localizate in gradina langa rau si lac, un dormitor, un living, doua bai, max.4pax), Queen Suit (195mp, cladirea principala, un dormitor cu pat king size si Jacuzzi, living si terasa spatioasa), Royal Premium Suit (315mp, cladirea principala, doua dormitoare cu paturi king size si Jacuzzi, living si terasa spatioasa). Camerele sunt dotate standard cu: baie privata cu dus si cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare, bauturi energizante, lapte, ciocolata, bere, chips realimentat zilnic), cafea si ceai, seif, marmura si mocheta, balcon, LCD TV, TV prin satelit si canale de muzica, WI – FI gratuit in hotel si in camere.

SERVICII SI FACILITATI:
All inclusive - All exclusive – 24 ore tip bufet in restaurantul principal Turquoise, baruri pe teritoriul hotelului, La Maison (Food court), La Patisserie deschis 24 ore, sucuri naturale din fructe la micul dejun, inghetata, Yummy restaurant pentru copii, restaurante A’la Carte: La Rosetta Restaurant – Italian, A’la Turca Restaurant – Turkish, Meat & Love Restaurant – Steak House, Rinna Restaurant – Fish – toate sunt cu rezervare in avans. Contra cost: room service, Nargile si Cigar bar, serviciile la pavilioanele private, servicii medicale, centru SPA, telefon, fax, fotocopiere, spalatorie rent a car, magazine – strada franceza, babysitting, coafor.

PLAJA:
Plaja privata de 700m lungime si 100m latime (cea mai lunga plaja privata din regiunea Belek), cu doua pontoane private. Toate sezlongurile, umbrelutele si prosoapele de plaja sunt gratuite. Pavilioanele private necesita rezervare in avans si sunt contra cost. Loc acoperit special amenajat la plaja pentru copii.
Magazine pe plaja: ofera servicii in diferite locatii pe plaja - bauturi racoritoare, bere, inghetata, ochelari de soare, creme de plaja etc.
Librarie la plaja: in diferite locatii pe plaja - carti, ziare, reviste etc.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, piscina numai pentru adulti la plaja (+16 ani) ,deschisa 24h, piscina exterioara la plaja (2002mp), centru fitness, sauna, baie turceasca, sauna ruseasca, camera cu zapada, Jacuzzi, terenuri de tenis, squash, baschet, volei, gimnastica, zid de catarare, Sport Academy (18 antrenori profesionisti pentru crossfit, spinning, Zumba, Yoga, Pilates, Tai Chi si multe altele disponibil 24 de ore pe zi), Survivor Park. Contra cost: servicii medicale, centru SPA & Welness, toate tipurile de masaj si tratamente corporale, sporturi nautice, cursuri de tenis, scufundari, masinute cu telecomanda, jocuri pe calculator, Game land, play station, biliard american si rusesc, teren de golf, bowling.
O echipa de animatori profesionisti va vor organiza vacanta in cel mai bun mod posibil. Pe timpul zilei sunt activitati sportive, concursuri dupa amiaza si spectacole seara. Vara se organizeaza diferite activitati, precum Beach Party, Gala Dinners, October Fest, French Street rain Show - efecte de ploaie si tunete de 3 ori pe zi, Fountain show – fantani cu luimi si muzica cate 5 min intre orele 08.00 – 23.00, Shoe Center – doua spectacole pe saptamana, zilnic muzica live. Pentru copii si adolescenti exista Rixy Kids Club, loc de joaca, piscina, restaurant si mini disco. Centru de jocuri - pentru fiecare camera se acorda 10 tichete gratuit la sosire.
Exista shuttle si intrare gratuita catre The Land Of Legends pentru oaspetii hotelului.

NOTA: Ultima renovare 2017

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.