Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS BELDIBI


Descriere

www.rixos.com/beldibi

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Beldibi, la 25km de Kemer si 50km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 187 camere: 105 camere standard (33mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), 10 camere Family suit (78mp, doua dormitoare separate, doua bai, max.4pax), 62 camere Deluxe (65mp, un dormitor, camera de zi, dressing, o baie si un balcon spatios, max.2+2pax), King suit (232mp, doua dormitoare, doua bai, living, terasa mare), Presidential suit (425mp, cinci dormitoare, cinci bai, un living, un salon, sauna si o terasa spatioasa) si doua camere pentru persoane cu dizabilitati. toate camerele au baie proprie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, linie telefonica directa, mini bar realimentat zilnic cu apa, nauturi racoritoare si bere, seif, mocheta, LCDTV prin satelit, conexiune WI-FI la internet (clasica), balcon.

Servicii: All exclusive & All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, mic dejun A’la Carte cu rezervare in avans, pranz, cina, restaurante A’la Carte (Mermaid si BBQ) cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, toate bauturile locale si din import (marci originale), inghetata (intre anumite ore), vin la sticla in restaurantul principal, sucuri naturale din fructe la micul dejun. Nu sunt incluse in concept: restaurantele A’la Carte La Rosetta si Bonzai, vinurile speciale locale si din import, barul pentru narghilea.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: La Rosetta – Italian, Mermaid – fructe de mare, Bonzai – Sushi, BBQ, Café si baruri difertie pe teritoriul hotelului, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, babysitting, coafor, magazine, telefon, fax, spaaltorie si curatatorie, internet café si jocuri pe computer, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI (classica) este gratuita.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu pietris, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

Sport si divertisment: Piscine de exterior si interior (inclazita iarna) pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, gimnastica. Contra cost: sporturile nautice, cursurile de tenis, biliard, Beauty and SPA.
Programe variate de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani.

RENOVAT: 2014

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.