Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT SIDE

de la
686 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.07.2024 - 30.07.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

La doar 600 m de plajă, All inclusive Ramada Resort Side are piscine interioare / exterioare, cu alunecări de apă, facilități spa și o zonă de plajă privată. Oferă camere cu aer condiționat, TV și minibar. Ramada Resort Side vă poate bucura de zilele voastre.

Toate camerele Hotelului Ramada Resort Side au mobilier modern. O baie privată cu uscător de păr este standard.

Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în stil bufet. Restaurantele la carte ale hotelului oferă preparate din bucătăria turcească și italiană. Puteți bea băuturi răcoritoare, gustări și produse de patiserie la baruri.

Facilitățile spa includ o baie turcească, saună și sală de fitness; servicii de masaj pot fi, de asemenea, oferite. Puteți juca un joc de biliard, darts și tenis de masă la Ramada Resort Side. Hotelul are un serviciu de transfer gratuit la plajă.

La numai 17 km de centrul orașului Side, Ramada Resort Side se află la 1,5 ore de mers cu mașina de centrul orașului Antalya. Aeroportul Antalya se află la 55 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
SPA