Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORT RIVER HOTEL

de la
1728  1479 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.portriverhotel.com
Nota: deschis 2015.

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Titreyengol la 250 de metri de plaja. Hotelul este localizat la 7 km de vechiul oras Side si la 60 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are in total 240 de camere: camere standard (25mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere Family (45mp, doua dormitoare, o baie, max 4pax) si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa, apa minerala, bauturi racoritoare), LCD TV satelit si canale de muzica, parchet laminat, seif, conexiune internet Wi-Fi.

Servicii:
Ultra All Inclusive – tip bufet pentru mic dejun, pranz, cina, gustari dupa-amiaza si seara tarziu, toate bauturile alcoolice si racorioatre locale si standard de import, inghetata intre anumire ore la barul de la piscina, bar la plaja intre orele 10.00-18.00 cu gustari si bauturi (bauturi racorioare si bere), bauturi in Disco Bar, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium, vinurile speciale, sucurile de fructe proaspete, bauturile imbuteliate, room service.

Facilitati hotel:
restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte- Turkish si Italian, baruri pe teritoriul complexului. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in zonele generale din hotel. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car, magazine.

Plaja: Hotelul are plaja privata la 250 m distanta. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite.

Sport si divertisment:
piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, volei pe plaja, baie turceasca, sauna, baie de aburi, tenis de masa. Contra cost: masaj, centru SPA si de infrumusetare, sporturi nautice, biliard.
Programe de animatie in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, spectacole seara, Gala Dinner, cateva seri pe saptamana muzica live. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.