Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORT NATURE RESORT & SPA


Descriere

www.portnature.com.tr

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Bogazkent, la 40km de aeroport si la 50km de centrul orasului Antalya, cea mai apropiata localitate Belek se afla la 12km.

Cazare: Hotelul are un numar total de 612 camere repartizate in 7 cladiri: camere Standard (34m², un dormitor, o baie, max 3+inf; bebelusul trebuie sa doarma in pat cu parintii, nu exista posibilitate de adaugare a unui baby cot), camere family (40m², doua dormitoare cu usa intre ele (o camera fara ferestre), o baie, max 4pax) si camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu dus/toaleta, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), fierbator, ceai si cafea, seif (contra cost), prachet laminat, TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI, balcon sau terasa.

Servicii: Premium Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, bufet dietetic, bufet special pentru copii, restaurant cu gustari in timpul zilei, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, inghetata intre anumite ore, sucuri naturale din fructe numai la micul dejun, cina in restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, baruri pe teritoriul hotelului. Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice premium din import care nu se afla pe meniul de bauturi, vinurile speciale si internationale, room service, sucurile naturale de fructe, toate bauturile imbuteliate.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: turcesc, italian, Far East, Barbeque si pescaresc, snack bar, Disco bar, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape de plaja cu depozit. Pavilioanele private la plaja necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, Aqua Park cu 18 tobogane, volei pe plaja, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: masaj, centru SPA, bowling, sporturi nautice, biliard si jocuri pe calculator.
Programe de divertisment cu echipa profesionala de animatori in timpul zilei, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani in timpul zilei, mini disco seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.