Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA PERISSIA HOTEL

de la
1227  1218 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex de lux este situat pe o plajă cu nisip, la numai 3 km de centrul orașului Side. Oferă o zonă de piscină spațioasă și unități de cazare cu vedere panoramică la Marea Mediterană.

Localizare
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex de lux este situat pe o plajă cu nisip, la numai 3 km de centrul orașului Side.

Facilitati Hotel
Complexul Sentido are 5 restaurante care oferă o varietate de mâncăruri internaţionale, preparate din ingrediente organice de sezon. Pe plajă sunt servite fructe proaspete.Oaspeţii pot participa la jocurile organizate de echipa de divertisment sau pot juca volei de plajă. Perissia pune, de asemenea, la dispoziție un centru de wellness, care oferă saună și masaje.

Facilitati Camere
Camerele de la Sentido Perissia au pardoseală din marmură și mobilier modern. Fiecare cameră oferă aer condiționat, TV prin satelit, minibar și facilități de ceai și cafea. Unele includ zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.