Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA OCEANA RESORT

de la
1380  1378 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.11.2024 - 07.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de 5 stele este situat pe o plajă privată din oraşul Side, la numai 8 km de oraşul Manavgat. Proprietatea oferă o zonă de piscină amenajată cu tobogane și camere spațioase cu balcon și vedere panoramică.

Localizare
Paloma Oceana Resort se află la mai puțin de 5 km de Templul lui Apollo și muzeul din Side.

Facilitati Hotel
Restaurantul a la carte Ada are o terasă în aer liber la malul mării şi servește fructe de mare proaspete. Restaurantul a la carte Safran servește mâncăruri din bucătăria turcească și otomană.Oaspeții se pot relaxa cu un masaj cu pietre la centrul spa sau pot juca biliard în sala de jocuri. Hotelul oferă 2 terenuri de tenis și WiFi gratuit în zonele publice. Activitățile de agrement disponibile în apropiere includ canotaj și windsurfing.

Facilitati Camere
Camerele hotelului Paloma Oceana Resort sunt decorate simplu și au baie cu uscător de păr, zonă de relaxare şi TV prin satelit. Toate camerele oferă vedere la grădină sau la Marea Mediterană.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.