Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NASHIRA RESORT HOTEL & SPA

de la
1744  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2025 - 12.04.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.nashirahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Titreyengol langa mare, la 70km de aeroportul din Antalya si la 7km de orasul Side.

Cazare: Hotelul are un numar total de 493 camere: camere standard Eco (30mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Standard (33,50mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere standard terrace (33,50mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Duplex panoramic (40-45mp, un dormitor, o baie, max 3pax), camere Duplex (45mp, doua dormitoare, o baie, max 3+1pax), 20 camere Family (58mp, doua dormitoare, o baie, max 4+1pax), camere Suit cu Jacuzzi (70mp, max 4pax). Toate camerele au balcon, baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere - realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, TV satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI, seif, parchet laminat.

Servicii: Ultra all Inclusive - tipb bufet pentru micul dejun, pranz, cina, gustari dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata in Mini club dupa amiaza si in restaurant in timpul cinei. Nu sunt uncluse in concept: bauturile premium, sucurile naturale de fructe, bauturile imbuteliate, inghetata ambalata, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Barbeque, Fish, Italian, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car, magazine. Conexiunea la internet WI-FI in spatiile publice este gratuita.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, Aqua Park cu 27 tobogane, centru fitness, terenuri de tenis, baschet, baie turceasca, sauna, mini golf, tenis de masa. Contra cost: masaj, centru SPA & Wellness, bowling, calarie, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, sporturile nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, programe speciale seara, gala dinner, seri tematice etc. Mini Club pentru copii si adolescenti cu programe variate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.