Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAXX ROYAL KEMER RESORT

de la
4687  3398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.09.2024 - 08.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.maxxroyal.com

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Kiris la 6 km de Kemer si la 60 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numarul total de camere 291 situate in cladirea principala, cladirile Royal Residence, Laguna Suits si Beach Villas.
Maxx Suits: camere Suit (cladirea principala, gradina, vedere la uscat sau la mare, 100mp, zona de relaxare, un dormitor, o baie cu Jacuzzi, dressing, max 3+1chd+inf pax), Royal Residence Family (185mp, cladirea Royal Residence, o camera de zi, doua dormitoare cu dus, terasa mare cu Jacuzzi, dressing, max 6+1infpax); Maxx Laguna Suit 1 dormitor (150mp, Laguna Suit, vedere la piscina si acces direct la piscina, o camera de zi, un dormitor, o baie cu dus, dressing, terasa cu Jacuzzi, max 3+1chd+infpax); Maxx Laguna Suit 2 dormitoare (250mp, Laguna Suit, duplex, vedere la piscina si acces direct la piscina de pe terasa, un living, doua dormitoare, doua bai, dressing, terasa cu Jacuzzi, gradina privata, max 6+infpax); Maxx Laguna Duplex Suit 3 dormitoare (310mp, Laguna Suit, duplex, vedere la piscins di acces direct la piscina de pe terasa, un living, trei dormitoare cu bai fiecare, hol la intrare, dressing, doua terasa, terasa de la etaj are Jacuzzi, gradina privata, max 10+2infpax).
Maxx Vile: Royal Beach Villa 3 dormitoare (250mp, vile private, duplex, trei dormitoare, piscina privata in aer liber si terasa, living, hol intrare, 3 bai, terasa cu Jacuzzi, sauna, acces direct la plaja din gradina, exclusiv Cabana pe plaja); Royal Beach Villa 4 dormitoare (350mp, vila privata cu piscina in aer liber, patru dormitoare, dormitor matrimonial cu Jacuzzi, living cu bucatarie deschisa, trei bai, sauna, terasa cu Jacuzzi, acces direct din gradina la plaja, exclusiv Cabana pe plaja); Presidential Villa (450mp, vila privata cu vedere la mare ai piscina privata interioara si in aer liber, terasa, cinci dormitoare, o camera de zi, spatiu de servit masa cu bucatarie, trei bai- una cu Jacuzzi, sauna, baie turceasca, terasa cu Jacuzzi, acces direct la plaja din gradina, exclusiv Cabana pe plaja).
Toate tipurile de camere sunt decorate cu mobilier de lux, baie proprie cu cabina de dus si Jacuzzi, uscator de par, oglinda pentru machiaj, telefon direct, aer conditionat split, dressing blocabil, mini-bar in camere Maxx Suit si maxi bar in Maxx Villa, conexiune internet Wi-Fi, ceai si cafea, seif, TV LCD, programe prin satelit, serviciu turndown, fructe si flori la sosire.

Servicii: Maxx inclusiv - 24 de ore servicii de masa - bauturi alcoolice si nealcoolice locale si din import, toate bauturile sunt marci originale, sucuri proaspete de fructe, inghetata, selectie larga de vinuri de masa, cafea si ceai, patiserie, Maxx Land restaurant pentru copii, gustari pe ponton, restaurante A'la Carte. Contra cost: room service, Villa Restaurant pentru oaspetii din Maxx Suits, club Emerald.

Facilitati: Strada de restaurante - principale, restaurante pentru copii, restaurante a'la carte, patiserie, cafenele, Adult Bay snack, gustari pe plaja si baruri din diferite parti ale complexului hotelier. Contra cost: servicii si asitenta medicala,baby sitting, centru comercial, telefoane particulare, fax, colt de internet si jocuri pe calculator, rent a car, spalatorie si curatatorie.

Plaja: Plaja privata 400 m lungime, o a;ta de 200m si o plaja pentru copii 30m cu nisip, cu un dig si doua pontoane private, de pietris si nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite. Pavilioane private sunt cu rezervare in prealabil si contra cost.

Sport si divertisment: piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, o piscina incalzita cu apa de mare in aer liber numai pentru adulti, Aqua Park pentru adulti si copii, centru de fitness, baie turceasca, sauna, bai de aburi, terenuri de tenis, bowling, volei pe plaja, baschet, gimnastica, tenis de masa, lectii de gatit, activitati culturale. Contra cost: sporturi nautice, masaj si ingrijire corporala, lectii de scufundari, lectii de tenis.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara spectacole, petreceri pe plaja, Maxxi Land pentru copiii de la 0-17 ani, cinema, Luna Park. Serviciu Smiling Babies pentru bebelusi: patut copii, cadita, baby phone, alimente speciale, prepararea hranei etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.