Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMELYA AISHEN K CLUB


Descriere

LOCALIZARE

Kamelya Aishen K Club 5* este localizat in orasul Side, la cativa pasi de plaja privata. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 55 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata (500 metri). 12 piscine - 5 exterioare si 2 interioare pentru adulti; trei exterioare si doua interioare pentru copii. AquaPark (2 piscine pentru adulti si una pentru copii).
Club pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Wellness: bai turcesti, sauna, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de relaxare de grup sau individual - terenuri de fotbal, tenis, baschet
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive, spectacole si muzica live

RESTAURANT

Restaurante: Amber Main Restaurant (open buffet), Crab A la Carte Mediterranean Seafood Restaurant, China Town Chinese A la Carte Restaurant, La Perla Italian A la Carte Restaurant, Azteca Mexiacan A la Carte Restaurant, Turkuaz Turkish A la Carte Restaurant, Ma Belle French A la Carte Restaurant, Palm Snack Restaurant & Bar, BBQ Snack Restaurant, Terrace Snack Restaurant & Bar, Sogut Snack Restaurant, Atlantic Beach Snack Restaurant & Bar, Pacific Beach Snack Restaurant & Bar, Lia Snack Restaurant & Bar
Baruri: Dragon Beer & Wine House, Tika Coffee Lounge, Ariassos Disco Bar, Hot Coffee Lounge, Nazar Bar, Gozelme House

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, WiFi, seif, minibar, zona de relaxare, aparat de cafea/ceai, baie dotata cu cada sau dus, uscator si papuci.

STANDARD ROOM (22 - 24 m2) - un pat dublu. Capacitate 2 persoane
SUPERIOR ROOM (28 - 33 m2) - doua paturi single. Capacitate 3 persoane
DELUXE ROOM (36 - 44 m2) - un pat dublu/doua paturi single/un pat dublu si unul single. Capacitate 3 + 1/2 + 2 persoane
FAMILY ROOM (40 - 53 m2) - doua dormitoare, unul cu pat dublu si celalalt cu doua paturi single. Capacitate 3 + 1/2 + 2 persoane
FAMILY SUITE (105 - 111 m2) - doua dormitoare, unul cu pat dublu si celalalt cu doua paturi single, living, doua bai, dressing room. Capacitate 6 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.