Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2328  1258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.kayahotels.com.tr

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 36 km de centrul orasului Antalya si la 29 km de aeroport.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 506 camere: 364 camere standard (30mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax); 80 camere standard roof (20mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax); 22 camere Family suit (50mp, un living, un dormitor si o baie, max 3+1pax); 4 Major suit (78mp, doua dormitoare, spatiu de relaxare, o baie, max 3+1pax), 8 Junior suit (50mp, doua dormitoare, o baie, max 3+1pax); 16 Corner suit (60mp, un living, un dormitor si o baie, max 3+1pax); King Suit (160mp, un living, trei dormitoare, doua bai - una cu Jacuzzi, max 6pax) si 10 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, baie proprie cu dus, cada, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mocheta, mini bar (apa, apa minerala si bauturi racoritoare - realimentat zilnic), seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi - contra cost.

Servicii:
Ultra all inclusive – tip bufet la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, cina si gustari tarzii, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si standard de import, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux importate, sucurile naturale de fructe, vinurile speciale si bauturile imbuteliate, room service.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: asiatic, italian, Barbeque, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: magazine, coafor, servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, salon de infrumusetare, rent a car, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator.

Plaja:
Hotelul are plaja privata cu nisip, prosoape, sezlonguri, saltele si umbrele gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si de exterior, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, terenuri de tenis (terenuri artificiale), tenis de masa, volei, baschet. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, lectiile si echipamentul pentru tenis, terenuri de tenis (zgura), terenuri de fotbal, terenuri de golf (langa hotel), masaj, centru de infrumusetare, sporturi nautice, echitatie.
Programe de divertisment pentru adulti in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani si Junior club pentru cei intre 13 si 16 ani.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 km de centrul orasului Antalya si la 27 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.