Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JADORE DELUXE HOTEL & SPA

de la
666 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

www.jadorehotel.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Titreyngol, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 5 km de orasul Side.
Hotel nou deschis in 2016.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 380 camere: camere standard (34-40mp, max 2+1pax+inf), camere economy (32 mp, max.2+1pax + inf), camere Large (34-38mp, max 4pax), camere Family (40-42mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax). Toate camerele au baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, mini bar,a fierbator, cafea si ceai, parchet laminat, TV satelit si canale de muzica, balcon, conexiune internet Wi-Fi.

Servicii: Ultra All inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, gustari dupa amiaza, restaurant si bufet pentru copii, restaurant la plaja cu bauturi racoritoare si bere, toate bauturile locale si unele standard de import alcoolice si racoritoare pana la ora 1.00, inghetata intre anumite ore, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incuse in concept: bauturile premium de import, vinurile speciale, cocktail-urile, bauturile de lux, sucurile de fructe proaspete, bauturile imbuteliate, restaurantul A'La Carte Mexican, bauturile din import dupa ora 01.00, narghilea, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish, Italian, Mexican si Far East, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting,spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, colt internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in zonele principale ale hotelului.

Plaja: Plaja privata la 300m de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sporturi si divertisment: piscine de interior si exterior, tobogane, centru fitness, tenis de masa, volei pe plaja, sauna, baie de aburi si baie turceasca. Contra cost: masaj, centru Wellness & SPA center, sporturi nautice.
Programe de animatie la piscina si la plaja, competitii pentru adulti si copii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani cu programe speciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.