Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1152 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

www.ichotels.com.tr

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 30 km de aeroport si la 40km de centrul orasului Antalya, renovat in anul 2015.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 464 camere: 385 camere standard (29 mp, un dormitor si o baie, max 2+1pax ); 5 camere pentru persoane cu dizabilitati (29mp, amenajate special); 4 camere family (64mp, max 4pax – doua dormitoare cu usa intre ele, living, doua bai); 4 Kids Suite (49mp, max 4pax, doua dormitoare separate cu baie, amenajate special pentru copii); 40 Deluxe Villas (60mp, max 4pax, pe doua nivele – la primul nivel camera copiilor, living si baie, iar la etaj un dormitor cu pat matrimonial si baie, localizate in gradina); 14 Junior Suite (55 – 57mp, un dormitor si un living cu usa despartitoare, baie); 5 Senior Suit (54mp, o camera si un dormitor, baie cu Jacuzzi); 2 King Suit (134mp, la ultimul etaj al hotelului), 4 Selection Villa (120mp), 1 King Villa (190mp).
Camerele au baie proprie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere - realimentat zilnic), seif, TV satelit si canale de muzica, balcon sau terasa.

Servicii:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari in timpul zilei, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale si din import alcoolice si racoritoare, inghetata, sucuri proaspete din fructe in Vitamin Bar. Nu sunt incluse in concept: restaurantele A’ la Carte cu rezervare in prealabil, whiskey premium, cognac VSOP si alte tipuri de cognac din import, sampania importata, vinurile speciale, tigarile si room service.

Facilitati:
Restaurant principal “Jasmine” tip bufet, restaurante A’la Carte: Olivio (specific italian), Ja La Peno Contemporary (specific mexican), Umami Sushi & Asian Restaurant (specific Asiatic – copiii nu au acces), Fes (specific turcesc), Green Fish (specific pescaresc). Hotelul ofera snack baruri, baruri la piscina, Vitamin bar, lobby bar si Disco Club Bar, conexiune internet Wi-Fi zilnic 40min gratuita.
Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet cafe, jocuri pe calculator, magazine, coafor, rent a car.

Plaja:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, saltele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, squash, tenis de masa, mini fotbal, volei pe plaja, mini golf. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenul de tenis, centru Spa si Wellness, biliard.
Programe de divertisment in timpul zilei, atat pentru adulti cat si pentru copii, concursuri la piscina si pe plaja. Seara spectacole diferite in fiecare zi a saptamanii. Mini club pentru copii cu varste intre 04-12 ani.

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 40km de centrul orasului Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.