Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAYDARPASHA PALACE

de la
1289  1118 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.haydarpasha.com
DESCHIDERE VARA 2016

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Turkler, la 25 de km de Alanya, la 25 km de Side si la 100 de km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are in total 496 camere: standard room (29-34mp,max 2+1 pax), camere economy (23-28mp, max 2+1pax), camere standard twin superior (35-39mp, max 2+2 pax), camere family room type A (39-47mp, max 4+1pax), camere family room type B (47-64mp, max 4+1pax), camere family dublex type A (43-78mp, max 4+1pax), camere family dublex type B (81-109mp, max 4+1pax). Toate camerele au baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar, fierbator, ceai si cafea, seif, parchet laminat, TV satelit si canale de muzica, balcon, conexiune Wi-Fi (viteza redusa).

Servicii:
Ultra All Inclusive – restaurant principal tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari in timpul zilei si dupa amiaza, cina, gustari tarzii, minibar in camere cu bauturi racoritoare si apa la sosire, apoi realimentat zilnci cu apa si apa minerala, toate bauturile locale si standard de import alcoolice si racoritaore, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, inghetata la barul de la piscina intre anumite ore. Nu sunt incluse: bautirle de lux importate, sucurile de fructe proaspete, toate bauturile imbuteliate, room service, vinurile speciale.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: Turkish, Italian, Fish si Chinese, necesita rezervare in avans cu o zi inainte si baruri pe intreg teritoriul hotelului - lobby bar, lobby lounge bar, snack bar, Gozleme House (plaja sau piscina), bar la piscina, Disco Bar pe plaja, Vitamin Bar si bar pe plaja. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, baby sitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este disponibila in hotel gratuit (viteza redusa).

Plaja:
Plaja privata cu pietricele si nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si activitati:
piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, infinity pool (+18 ani), Aqua Park -tobogane (8 pentru adulti si 5 pentru copii), baie turceasca, sauna, centru fitness, parcare, table (cu depozit), boccia, tenis de masa (cu depozit), aerobic si gimnastica in apa, mountain bike (cu depozit).
Contra cost: masaj, centru SPA, billiard, bowling, sporturi nautice.
Pentru copii exista Club House impartit pe categorii de varsta. Pentru 0-2.99 ani - preparate speciale de mancare si loc de joaca; pentru 3-9 ani camera de activitati, loc de joaca, mini club, aquapark, piscina interioara si exterioara, loc special amenajat in restaurantul principal, mini disco si spectacole; pentru 10-17 ani – volei pe plaja, tragere cu arcul, mini fotbal, mese de tenis, aquapark, badmington, water ball.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.