Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA VERDE RESORT


Descriere

www.gloria.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat la 3,5 km de centrul statiunii Belek, pe malul marii, la 46 km de orasul Antalya si la 38 km de aeroport.

Cazare:
Hotelul are un total de 293 camere: camere standard (25mp, cladirea principala, un dormitor, o baie, max 2+1pax), Junior suit (36mp, cladirea principala, un dormitor cu spatiu de relaxare, o baie, max 3pax), camere Suit (40mp, cladirea principala, un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea, o baie, max 3+1pax), camere Family Suit (40mp, bungalow, doua dormitoare separate, o baie, max 4pax), camere Deluxe suit (88mp, cladirea principala, un dormitor, living, doua bai, una cu Jacuzzi, max 4pax), King suit (176mp, cladirea principala, doua dormitoare, doua bai- una cu Jacuzzi, max 4pax). In bungalow-uri exista 20 Select Villas (80mp, duplex cu doua dormitoare separate, living cu bucatarie fara echipamente, masina de spalat cu uscator, doua bai- una cu Jacuzzi, terasa, max 4+1pax), Verde Presidential Villa (1000mp, duplex cu sase dormitoare si baie pentru fiecare dormitor, living, piscina privata in gradina, max 4pax). Toate camerele au balcon sau terasa, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat, telefon direct, mocheta sau parchet laminat, mini bar (realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif, LCD TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi (viteza redusa).

Servicii:
All Inclusive Special – tip bufet pentru micul dejun, pranz si cina in restaurantul principal, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, patiserie, Vital Bar cu sucuri de fructe proaspete, restaurante A'la Carte cu rezervare in prealabil o singura data pe sejur, room service intre orele 23.00 – 07.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, sampania de lux, whisky vechi, vinurile speciale vechi, tigari, room service intre orele 07.00 – 23.00, restaurantele A'la Carte din lantul hotelier Gloria.

Facilitati:
Restaurantul principal Mythos tip bufet, restaurante A'la Carte: Garuda - Far East, Basilica – crama si restaurant cu specific frantuzesc, bar lobby Longe, snack bar pe plaja si barul de la piscina. Contra cost: magazine, coafor, servicii medicale, room service, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, colt internet, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in spatiile publice si in camere (viteza redusa).

Plaja:
Plaja privata de nisip, ponton pe mare, sezlonguri, umbrele, saltele – gratuite. Pavilioanele private sunt contra cost si necesita rezervare in prealabil.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior, aqua park, piscina pentru copii, centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj, Jacuzzi, terenuri de tenis. Contra cost: centru SPA & Wellness, nocturna pentru terenurile de tenis, utilizarea terenurilor de golf, sporturile nautice, bowling, biliard, jocurile pe calculator.
Programe de divertisment pe tot parcursul zilei si spectacole seara. Pentru copii exista spatiu special amenajat cu piscina, loc de joaca, cinema etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.