Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL ADMIRAL RESORT

de la
1448  1038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.crystalhotels.com.tr


Localizare:
Hotelul este situat in Kizilot, regiunea Side, la 80 km distanta fata de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are de un numar total de 834 camere: 546 camere standard (8 camere pentru persoane cu dizabilitati) (35mp, un dormitor, o baie, max 3+1pax), o parte dintre aceste camere standard au suprafata de 22.5mp si sunt cu balcon tip French, capacitate max 2 pax); 213 camere Duplex family (48mp, doua dormitoare – fara usa despartitoare intre etaje, o baie, max 3-4 pax); 15 camere Junior suits (50mp, un dormitor si un living, o baie, max 3pax); 5 camere Duplex Family Suits (55mp, doua dormitoare, un living, doua bai, max 4+1pax ), 10 Senior Suits (95mp, un dormitor, un living, o baie cu Jacuzzi, LCD TV si DVD player, max 2+2pax). Toate camerele au baie proprie, cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare), seif, mocheta, TV prin satelit si canale de muzica, Wi-Fi internet pana la 54Mpbs, balcon.


Servicii:
Ultimate All Inclusive - 24 hours servicii de masa, bautura traditionala - serbet la sosire, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina bufet dietetic, bufet special pentru copii, restaurante cu gustari in timpul zilei, restaurante A’la Carte seara cu rezervare in avans si o singura data pe sejur (copiii sub 7 ani nu au acces), inghetata in intervalul orar 16.00 - 18.00, prajituri dupa-amiaza, ceai si cafea. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium alcoolice de import, vinurile speciale si internationale, room service, sucurile naturale de fructe, bauturile alcoolice de import in intervalul orar 23.00-10.00, bauturile in Wine House, cafeneaua cu narghilele.


Facilitati:
Restaurant principal – Admiral tip bufet, restaurante A’la Carte: Istanbul (bucatarie turceasca), Mexico (bucatarie mexicana), Venezia (bucatarie italiana), Sailor (pescaresc), Turkish Grill House – barbeque, baruri pe tritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car.

Plaja:
Hotelul are plaja privata cu pietricele, sezlonguri, umbrele gratuite, prosoape de plaja cu depozit.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, terenuri de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, mini golf, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi si Jacuzzi. Contra cost: masaj, centru SPA si de infrumusetare, piscina SPA, toate sporturile nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentele pentru tenis, bowling, biliard.
Se organizeaza programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si programe artistice seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 12 ani in timpul zilei si mini disco seara.

Nota: Ultima renovare 2012.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.