Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORNELIA DE LUXE RESORT

de la
1640 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 45 km de Antalya si la 35 km de aeroport.
www.corneliaresort.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 358 camere repartizate in cladirea de hotel si in cladirile Garden: 205 camere standard, incluzand 22 camere cu conexiune si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati (camere si pentru nefumatori) - 30-45mp, max 2+1pax, 22 camere cu conexiune (36mp, doua camere standard cu usa de conectare, max 4pax), 15 camere family (55mp, doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, fara balcon, max 4pax). Toate camerele au baie privata cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mocheta, seif, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare si bere), fierbator, cafea si ceai, TV satelit si canale de muzica, internet WI-FI.
Camere Cornelia Garden: 48 camere standard 35-40mp, max 3pax, toate camerele standard au posibilitatea si de interconectare – max 4pax, vedere la gradina, gresie, aceleasi dotari a si cele din hotel; 80 Villa Junior suits (50mp, un living si un dormitor fara usa, baie cu Jacuzzi, scces direct la piscina de pe terasa, max 3pax), toate au vedere la gradina si acces direct la piscina; 8 Deluxe suites (100mp, un living, un dormitor, baie, dus, Jacuzzi cu vedere la mare, localizate in cladirea principala, max 4pax); 2 Grand deluxe Suit (120mp, un living spatios, un dormitor spatios, baie, Jacuzzi, max 4-7pax, cu posibilitate de a adauga si paturi suplimentare, vedere directa la mare, localizate in cladirea principala).

SERVICII:
De luxe all inclusive – 24h servicii de masa – sampanie, suc natural de portocale si fructe in camera la sosire, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, prajituri, inghetata, gustari, bufet pentru copii, room service (lista meniu intre orele 22.00 – 07.00 gratuit cu exceptia bauturilor alcoolice), mini bar cu bauturi racoritoare, apa si bere - realimentat zilnic, toate bauturile locale si standard de import alcoolice si racoritoare, suc natural de portocale la micul dejun, pranz si cina. Nu sunt incluse in concept: whiskey-ul de lux si vechi, vinurile, coniacul, lichioruri de lux si sampania de import, bauturile energizante, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans (copiii sub 7 ani nu au acces), narghileaua, room service.

FACILITATI:
Restaurante principale Cornelius si Hedera tip bufet, restaurante A’la Carte: Hedera (mediteranean), Florin (italian), Nazar (turcesc), Tai Pen (oriental), Sofa (frantuzesc), Barbeque de trei ori pe saptamana in gradina, baruri in diferite locuri ale complexului care servesc bauturi alcoolice si nealcolice. Contra cost: centru comercial, coafor, centru de infrumusetare, servicii medicale, baby sitting, spalatorie si uscatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoapele de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
piscine de interior si exterior, piscine pentru copiii in zona Mini Club, locuri de joaca, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, Jet showers, Hose showers, terenuri de tenis, tenis de masa, volei, baschet, volei pe plaja, zid de catarare, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost: nocturna, echipamentul si lectiile de tenis, masajul, centrul de infrumusetare si de sanatate, bowling, terenuri de golf, sporturi nautice cu motor.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara, Gala dinners, petreceri in gradina. Mini club pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.