Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

titanhotels.com

Descriere:
Hotelul Club Titan 4* este amplasat pe malul marii, în Kargicak. Centrul orasului Alanya se afla la aproximativ 14 km. Lânga hotel este disponibila o parcare publica gratuita.

Descriere camere:
- 142 camerele standard (21 mp) - dotate cu 1 pat dublu sau 2 paturi single, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat, TV satelit, uscator de par, gresie, balcon, minibar contra cost, senzor de fum.
- 17 camere family (28 m2) - sunt alcatuite din 2 camere separate de o usa, una cu un pat dublu si celalalta cu 2 paturi single. Toate facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere standard.
- 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (15 m2) - 2 paturi single sau pat dublu, TV satelit, aer conditionat, baie speciala, telefon direct, uscator de par, gresie, minibar contra cost, senzor de fum. Capacitate maxima 2 persoane.
Curatenia se face zilnic, prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana iar lenjeria de pat o data la 3 zile. apele se schimba de 3 ori pe saptamana iar lenjeria de pat o data la 3 zile.
Camerele sunt dotate cu televizor, acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon cu vedere la gradina sau la Marea Mediterana.

Facilitati hotel:
Hotelul Club Titan 4* dispune de sauna, sala de fitness, camera de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, scufundari, piscina în aer liber (deschisa în sezon).
Room service, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, serviciu de calcatorie, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri biciclete, lustruire pantofi, închirieri auto, fax/copiator, animatori, serviciu de transfer (contra cost), facilitati de sporturi nautice la hotel, transfer de la/la aeroport (contra cost).
Internet wireless este disponibil în zone publice si este gratuit.
Este posibila parcarea publica gratuit la o locatie în apropiere (nu este necesara rezervare).
Hotelul Club Titan este situat la 150 km de aeroportul orasului Antalya, la 14 km de orasul Alanya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.