Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MAGIC LIFE BELEK IMPERIAL


Descriere

HOTEL: Acest hotel are 87 de camere, un parc acvatic, aer condiționat, hol, recepție, coafor, auditorium, sală de jocuri, loc de joacă și mini-club. Unitatea oferă, de asemenea, magazine, cafenea, facilități de conferințe, WiFi, serviciu de spălătorie (contra cost), parcare, restaurant, restaurante à la carte și baruri.

SITUAȚIE: În apropiere, există servicii de transport public, este situat pe plajă, unitatea se află la 35 de kilometri de Aeroportul Antalya.

CAMERA: Camerele sunt dotate cu aer condiționat individual, încălzire individuală, TV prin satelit, mini-bar (contra cost), uscător de păr, seif, balcon sau terasă, duș, cadă, pat dublu , un telefon cu linie directă și un radio.

INSTALAȚII: Puteți găsi 2 saune, o baie turcească, un hamam, o piscină, tratamente de înfrumusețare, un serviciu de masaj (disponibil contra cost), piscine încălzite, acoperite, un parc acvatic cu tobogane, un bar în aer liber, șezlonguri. și umbrele. Unitatea oferă, de asemenea, aerobic cu apă, aerobic și o sală de sport. Contra cost, vă puteți bucura de schi cu jet, plimbare cu banane, joc de biliard, surfing, tenis, ping pong, darts, baschet, bowling cu gazon, tir cu arcul și mersul cu bicicleta. Unitatea oferă, de asemenea, spectacole, la 3 kilometri distanță de unitate, clienții au la dispoziție terenuri de golf.

Mâncare: Oaspeții pot rezerva all inclusive, în ceea ce privește oferta de mâncare și băuturi, unitatea oferă restaurante tip bufet și restaurante a la carte. Specialități asiatice.

METODE DE PLATĂ: Unitatea acceptă Mastercard și Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Bar
Restaurant
Kids club
Minibar gratuit