Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS BEACH HOTEL

de la
1498  658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la baza munților Taurus, în inima orașului Kemer, Hotelul Armas Beach oferă piscină în aer liber, saună și tratamente de înfrumusețare în centrul său de wellness.

Localizare
Are o locație convenabilă ce oferă acces rapid la Dinopark, aflat la 7 km distanță. Distanța dintre centrul orașului Kemer și proprietate este de 3 km.

Facilitati Hotel
Hotelul oferă un centru de afaceri, o sală de conferințe și un fotocopiator, împreună cu un personal multilingv.Oaspeții se vor bucura de un club de sănătate, un centru spa și o cameră de aburi oferită în incintă. Diving, schi nautic și tenis de masă, precum și o sală de gimnastică, cursuri aqua fitness și aerobic vor ajuta călătorii să se mențină în formă

Facilitati Camere
Hotelul Armas Beach oferă camere prevăzute cu un mini bar, climă, un seif privat, televizor și un dulap. Hotelul Armas Beach oferă camere cu vedere la grădină. Băile au duș, uscător de păr și halate de baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.