Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAREBLUE BEACH


Descriere

Hotelul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta si totodata o vacanta activa, plina de distractie, oferita de barurile si restaurantele din inima orasului Corfu.Plaja
Plaja este privata, cu nisip si pietris, iar accesul se realizeaza printr-un tunel subteran. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite, iar prosoapele de plaja cu garantie. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit.

Facilitati camere
Cele 310 camere sunt dotate cu cabina de dus, foehn, aer conditionat centralizat/incalzire (in corpul central), aer conditionat individual/incalzire (in bungalow-uri), TV satelit, telefon, minibar, seif (contra cost), balcon sau terasa, ceainic ceai/cafea, curatatorie. Apartamentele au in plus un living si o chicineta.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar pe plaja si 2 baruri la piscina, tenis, aerobic, tenis de masa, volei pe plaja, boccia, darts, miniclub pentru copii, loc de joaca pentru copii, program animatie, internet cafe (contra cost), WiFi.

Localizare
Mareblue Aeolos Beach Resort este situat la numai 50 m de plaja, 8 km de orasul Corfu si 7 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.