Welcome to Ibiza! Seara speciala "Bucate Unicate" la Cafepedia Romana!

  • 17 iunie 2013

Cand spunem Ibiza ne gandim la distractie, relaxare, ritmuri electronice, nopti albe si dimineti petrecute pe plaja, cu un pahar racoritor de sangria alaturi. Cei de la Cafepedia s-au gandit la specificul culinar al Ibizei, la paelia, tapas si alte bunatati de pe insula vedeta a Spaniei. Si ne pregatesc un eveniment care sa imbine spiritul Ibizei cu delicatesele ei culinare.

Miercuri, 19 iunie la ora 19.00, la Cafepedia Romana ne asteapta o seara speciala din seria "Bucate Unicate", cu mancare traditionala si muzica DJ-ilor celebri din Ibiza. Iar echipa Go Travel pregateste super oferte pentru participantii la eveniment care vor sa calatoreasca in Ibiza!

Va dezvaluim o surpriza! Acest eveniment care ne trezeste cheful de mare, plaja, distractie si muzica buna nu este intamplator. Cei de la Cafepedia urmeaza sa lanseze luna aceasta o super locatie in Mamaia: Marttinez Beach! Pana atunci, ne promit toate ingredientele unei seri ca un party pe plaja, chiar in inima Bucurestiului, la Cafepedia Romana.

Cum puteti participa?

Puteti rezerva un loc la eveniment pana marti, 18 iunie, ora 19:00, la numarul 0721 102 101.

Pretul unui meniu complet in stil bufet este de 48 lei si include un welcome drink.

Concurs

Daca ne scrieti pana maine, printr-un comentariu, ce bucatarie traditionala a fost tema editiei trecute, puteti castiga o invitatie la seara Ibiza de saptamana aceasta. Succes!

Va asteptam miercuri, 19 iunie, ora 17.00, la Cafepedia Romana!

Pana atunci, va lasam cu cateva imagini de la super editia “Bucate Unicate” de saptamana trecuta.

Seara Ibiza din seria “Bucate Unicate” este organizata de Cafepedia Romana in parteneriat cu Go Travel si METRO.


SOURCE AND TAGS