Unde si ce mancam in San Francisco

  • 12 septembrie 2018

In afara faptului ca San Francisco este unul din cele mai atractive orase din punct de vedere al obiectivelor turistice, el este si arhicunoscut pentru multitudinea de restaurante ce se gasesc aici. In plus, tot aici se fac si cele mai gustoase branzeturi, in special datorita faptului ca se gasesc numeroase ferme in zonele din aproprierea orasului. Asadar, orice turist ce vrea sa guste din bucataria americana trebuie neaparat sa manance cel putin o data intr-un restaurant din San Francisco. Sunt nenumarate localuri in oras, atat extrem de elegante si scumpe, dar si ieftine si destul de sofisticate.

 

In functie de tipul de bucatarie pe care doriti sa-l incercati, in San Francisco veti avea ocazia de a lua masa in orice tip de restaurant. Spre exemplu, iubitorii de seafood, vor avea sansa de a lua o masa absolut delicioasa la The Cliff House. Localul se gaseste pe bulevardul Point Lobos, numarul 1090, si inca din anul 1893, hraneste mii de oameni interesati de tipul acesta de bucatarie. Ce e mai interesant in ceea ce priveste acest local este faptul ca in afara de o mancare absolut delicioasa, el le mai ofera clientilor si sansa de a lua masa intr-o atmosfera superba.

 

Pentru toti turistii veniti in San Francisco din alte tari, care sunt doritori sa incerce bucataria italiana in America, pot lua o masa la John’s Grill, situat pe strada Ellis, la numarul 63. Inaugurat in anul 1908, restaurantul este unul din cele mai populare din oras, dar si din intregul stat California. Ceea ce este mai atractiv este faptul ca localul arata mai mult ca un muzeu decat un loc unde se mananca, si asta face ca mii de turisti sa vina pe aici, pe langa localnicii care stiu deja la ce sa se astepte din partea bucatarilor de la John’s Grill. Mai mult decat atat, acestia stiu sa imbine perfect bucataria delicata specifica Italiei, cu bucatele savuroase caracteristice Statelor Unite ale Americii.

 

Cu toate ca exista numeroase localuri extrem de interesante in San Francisco, nimic nu pare sa intreaca Opaque, restaurantul unde lumea mananca pe intuneric. Acesta este unul din cele mai apreciate localuri unde se servesc bucate specific americane, in special datorita faptului ca toti cei care isi doresc o experienta gastronomica totala o pot face aici. Toti clientii sunt ghidati catre camere infundate in intuneric, iar bucatele le sunt servite de chelneri orbi. Cei care se aventureaza in asa o experienta, descopera cu stupoare ca mancarea are un gust mai deosebit si mai puternic, atunci cand simtul vazului nu le mai sta la dispozitie, ei folosindu-se doar de celelalte patru simturi. Totul este amplificat enorm, de la miros la gust si asta face exprienta si mai incredibila.

 

Pe scurt, indiferent de tipul de bucatarie pe care doriti sa il incercati pe durata sederii dumneavoastra in San Francisco, veti avea posibilitatea sa o faceti in unele din cele mai rafinate si luxoase restaurante din statul California. Aici veti avea ocazia sa luati parte si la evenimente culinare deosebite, ceea ce inseamna ca veti experimenta orasul San Francisco din toate punctele de vedere.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Ce e de facut in Atena
Unde si ce mancam in Atena
Turul orasului Atena
Obiective turistice in Atena