Turul Siciliei


Orice turist care isi doreste sa descopere cu adevarat frumusetile Siciliei nu zaboveste prea mult la plaja. Sicilia are atatea locuri demne de vazut incat e musai ca fiecare turist sa isi stabileasca din timp cateva tururi pe care le poate face de-a lungul si de-a latul insulei.

Cei care isi doresc sa viziteze vestitul vulcan Etna, isi pot angaja un ghid turistic, dar nu orice ghid turistic, ci unul care si locuieste in Sicilia. Astfel, vei afla mai multe decat iti puteai imagina si vei avea parte de un tur cu adevarat fantastic.  Cu toate acestea, fiecare turist care se aventureaza intr-un tur pe vulcanul activ ar trebui sa stie ca un pic de conditie fizica pentru acest tur nu ar strica.

Fiecare dintre orasele siciliene pot fi descoperite in profunzime daca alegi un tur bine organizat. Palermo, Catania, Siracusa sau Taormina au multe mistere de dezlegat, multe locuri de vazut si tot atatea locuri de unde turistii nu isi mai doresc sa plece. Niciunul dintre tururile acestor orase nu ar trebui ratat pentru o vacanta completa in Sicilia.

Cei care iubesc marea mai mult decat uscatul trebuie sa stie ca vor gasi numeroase tururi interesane in imprejurimi, calatorind cu barca pe apele azurii. De la tarm pleaca in permanenta barci care au la bord localnici care stiu mai multe despre apele, grotele si formatiunile din Mediterana decat orice ghid turistic strain.

Turistii care stiu cu adevarat sa aprecieze un vin bun alaturi de bucataria siciliana sunt invitati intr-un tur al vinului si delicateselor. In Taormina, si nu numai, se organizeaza tururi in cele mai bune locuri unde poti degusta un vin traditional sicilian, peste, branzeturi sau dulciuri, desigur, toate cu specific sicilian.

Sicilia este un loc care nu poate fi descoperit intr-un mod mai frumos decat la pas. Lasa-te purtat pe strazi de un miros, o culoare, un gand, si abia atunci vei cunoaste cu adevarat Sicilia!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Ce e de facut in Atena
Unde si ce mancam in Atena
Turul orasului Atena
Obiective turistice in Atena