Povestea răsăritului la malul Mării Negre


 Se fac planurile de vacanţă! Fie că vrei să te distrezi într-un loc plin de viață sau vrei să te relaxezi pe o plajă uriașă ori poate vrei să-ți petreci vacanța de vară într-un loc mai retras, Mamaia îți satisface orice capriciu și, cel mai important, poți să ai parte de o vacanță de neuitat.   Dacă în această vară te-ai hotărât să vizitezi acest loc excepțional, iată câteva evenimente pe care nu ai voie să le ratezi:  
  1. FORZA ZU se mută la mare! Constanța, facem istorie! Sâmbătă, 17 iunie, de la ora 16:00, trebuie să fii prezent la cel mai mare concert din România. Împreună vom face un show de senzație pe Plaja Modern. Hai și tu la Forza ZU! Intrarea este liberă.
 
  1. În perioada 23-25 iunie, primul week-end de vacanță, te invităm în Piața Ovidiu la Festivalul cu specific mediteranean - VINO, PASTA E CAPUCCINO. Maeștri bucătari din restaurante de top se vor întrece în gătitul pastelor. Cele mai faimoase crame îți vor oferi vinurile spre degustare. În plus, poți savura cele mai aromate tipuri de cafea preparate de specialiști. Nu uita să-ți iei și prietenii! Vă așteptam pe toți!
 
  1. Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei.  NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.
Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry și Klangkarussell sunt doar primii 21 de artiști anunțați. Alături de ei urmează să se alăture line-up-ului și alți artiști internaționali care vor ajunge în vară, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. 4.     Aeromania 2017 va fi un show complex, sâmbătă 19 august la Aerodromul Tuzla. Miting aviatic pe cer, completat de spectacol la sol: concerte live, standuri de aviaţie, expoziţii de maşini de epocă, de fotografie, concursuri, food court, spaţii de joacă pentru copii şi multe alte surprize pe care publicul le va descoperi la fața locului.   Pentru a vă recăpăta energia pierdută pe timpul nopții, Hotel IAKI vă invită să vă bucuraţi de clipe de relaxare şi de o atentă îngrijire corporală, prin pachete atrăgătoare cu servicii Spa integrate, dedicate atât doamnelor, cât şi domnilor. Pentru perioada următoare, IAKI vă așteaptă să petreceţi un sejur relaxant la malul mării şi să vă bucuraţi din plin de ofertele speciale!   Pachetul de cazare PURIFY YOUR BODY include 4 nopți de cazare cu mic dejun și prânz, acces IAKI Spa pentru piscină interioară, saune, fitness, jacuzzi, duș emoțional și cascadă cervicală.   Mai mult, acest pachet include și terapii IAKI Spa programate in cele 4 zile de cazare: Ziua 1: O ședința Iyashi Dome, Yon-Ka Hydralessence Sun și aquagym/ kinetoterapie Ziua 2: Baie terapeutică, masajul scalpului și aquagym/ kinetoterapie Ziua 3: Împachetare cu miere sau nămol de la Marea Moartă, reflexoterapia tălpilor și aquagym/ kinetoterapie Ziua 4: O ședința Iyashi Dome și aquagym/ kinetoterapie   Oaspeții vor beneficia, de asemenea, de internet wireless și acces la parcarea exterioară.   Tariful pachetului este de 4970 lei pentru două persoane și este valabil în perioada 16.06 – 02.09.2017.

SOURCE AND TAGS