NOUL AEROPORT ISTANBUL Tot ce trebuie să știi despre el


Cel mai mare punct de întâlnire al lumii a devenit de câteva zile, Aeroportul Istanbul. Noul nod de legături și centru de aviație, înlocuiește complet Atatürk din 6 aprilie 2019 și își propune să schimbe experiența călătorilor prin tehnologii avansate și o capacitate nemaivăzută până acum!

Deși o parte din operațiuni au demarat încă din luna octombrie 2018, companiile aeriene precum Turkish Airlines, și-au mutat complet flota și toată activitatea la începutul acestei luni. Aeroportul se evidențiază cu o capacitate anuală de 90 de milioane de pasageri în primă fază, și o capacitate totală de 200 de milioane de pasageri până la final.

Aeroportul Istanbul își recunoaște titulatura de nou centru al aviației cu peste 350 de destinații, în timp ce promite o experiență de neuitat și confort maxim vizitatorilor săi. Noul aeroport nu este departajat în terminale diferite, în funcție de destinația zborului. Toți pasagerii, fie că zboară intern sau internațional, vor călătorii din aceeași zonă.

Mai mult, cu ajutorul aplicației mobile Istanbul Airport pentru iOS și Android, te vei putea conecta la rețeaua Wifi a aeroportului, vei explora aeroportul sau îți vei planifica timpul, cu funcții precum urmărirea zborurilor și From Home-to-Gate, care îți va optimiza mereu traseul de la sau până la aeroport; astfel vei experimenta o călătorie fără stres.

Serviciile de transport IETT și Havaist, efectuează servicii de transport de lux, pentru călători și bagaje pe 20 de linii diferite, 65 de stații și 150 de autobuze. Mai multe detalii despre legăturile publice cu aeroportul Istanbul găsești aici:

https://www.istanbulhavalimani.com/en/passenger/transport/public-transport

Istanbul Airport – We are ready!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=Ldhc6P1jcyw

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare