Luxosul Dubai Mandarin Oriental 5*, încă o perlă pe plaja Jumeirah


Lanțul de resorturi Mandarin Oriental adaugă în Dubai un nou hotspot de cazare și terase frumoase pe luxoasa coastă Jumeirah, cu noua proprietate deschisă pentru cei mai pretențioși dintre călători, la începutul lui 2019!

Asta nu e tot. Printre cele șase restaurante și baruri de clasă, este Tasca, poziționat la etajul 6. Acesta este primul local internațional, deschis de renumitul bucătar portughez José Avillez, al cărui restaurant din Lisabona, Belcanto, deține două stele Michelin.

Proprietatea oferă de asemenea un steak-house japonez în stil warayaki, plus un restaurant mediteranean situat chiar la capătul unui ponton, de pe care oaspeții vor avea ocazia de a-și admira iahturile (oh-la-la!...).

Proiectat cu “alură californiană”, veți păși pe podele din lemn masiv, printre culori calde care reflectă stilul occidental și veți avea senzația evidentă că vă aflați într-un loc extrem de șic.

Printre numeroasele facilități ale hotelului se numără și Mandarin Oriental Spa, care se întinde pe o suprafață generoasă de 2.000 mp și dispune de o suită specială de băi hammam, saune, camere de relaxare și masaj, saune aromatizate și toate facilitățile unui SPA de teapă internațională.

Până una alta, tarifele de lansare încă sunt destul de accesibile, pentru o destinație ca Dubai. Un sejur de 7 nopți în cameră dublă Superior pornește de la 1798 EUR/pers, iar ca BONUS, oaspeții primesc un upgrade gratuit la demipensiune, de la mic dejun. Prețurile beneficiază de -20% reducere pentru rezervări până la 31 ianuarie! Oferta este disponibilă aici.


SOURCE AND TAGS