Magie de toamnă în Valea Zânelor


Dacă toamna ar fi ceva palpabil cu siguranță ar fi coroana de aur a anotimpurilor, datorită nuanțelor calde ce înnobilează parcurile, drumurile și munții.
Vă invitam să descoperiți un colț de țară unde cu siguranță nu mulți au ajuns, aflat la aprox. 50km de Brașov, poziționat în apropierea orașului Covasna și în același timp retras de ochii lumii, într-un ținut al Zânelor unde conform legendei,  Ileana Cosânzeana și Zânele au trăit in cetatea care veghează asupra întregii zone. 

Valea Zânelor, Cascada precum și Cetatea Dacică sunt la mică distanță, traseul fiind de o dificultate medie dar aerul proaspăt si puternic ionizat negativ transformă o plimbare magică într-o adevărată sesiune de relaxare, revigorare a minții și sufletului, atât de mult încercate în acest an.
Cozonaci secuiești aromați cu miere, nuca, vanilie sau scorțișoară, cunoscuți pe numele lor complet – kurtoskalacs, palinca de caise (sau gutui, soc si zmeura) sunt doar 2 invitații ce te îmbie spre a fi degustate pe parcursul unei astfel de mini escapade.
Nu ratați o vizită la centrele de echitație din zona, atelierelor de turtă dulce,  precum și la Bisericile Fortificate Harman și Prejmer.

Speram ca v-am convins, astfel că ne-am dat de 3 ori peste cap, am presărat praf de zâne și am obținut pentru luna noiembrie cel mai magic tarif pentru un sejur aici: 123 euro pentru 2 persoane, 2 nopti, mic dejun inclus, la Hotel Clermont 4* din Covasna!
Rezervă-ți escapada la vacante@gotravel.ro 


SOURCE AND TAGS