La plimbare prin Bozcaada, Turcia


De multișor nu am mai prezentat destinații noi. Dar ca sa fi meritat așteptarea, de data aceasta vreau să vă atrag atenția la o insulă care e practic sub nasul nostru în turism, însă nu este deloc promovată. Să facem o plimbare prin Bozcaada, Turcia.
Cu toții știm de Antalya, Istanbul, Izmir, Bodrum, Side, Alanya, Belek etc. Dar câți cunoașteți această insulă deosebită, Bozcaada? Cel puțin oferte nu prea am văzut. :)
In primul rând, cel mai mare beneficiu este că putem călători acolo, cu un test PCR, momentan.
Aeroport pe insulă nu este, de aceea zburam până în Canakkale și de acolo luăm un feribot ceea ce tot e destul de exciting!

Biletele nu sunt deloc scumpe - aprox 270 eur cu bagaj de cală. Costul pentru feribot din Canakkale este de 3 lire turcesti (cca 0.33 eur).

Bozcaada este o insula liniștită cu doar 3 mii de locuitori:


Locul perfect pentru a te ascunde un pic de toata nebunia ce are loc acum:


Poți ieși la o plimbare si sa vizitezi castelul:



Biserica Virgin Mary:


Sau o mulțime de galerii de acolo, morile de vânt.
Dar motivul principal pentru a merge în Bozcaada este relaxarea, o săptămână pe plaja care nu este plina de turiști si de gălăgie, câteva zile nas în nas cu marea.

Cam așa:


Preturile de la hotel încep de la 300 usd/7 nopți/2 adulți/mic dejun inclus. Hoteluri de lux nu prea sunt dar asta e cel mai frumos lucru, simplu si plăcut!

Poți simula o căutare de cazare și tu, în luna mai, aici: https://bit.ly/hotels-bozcaada
Contactează-ne pentru o idee de vacanță, un sejur personalizat sau o escapadă last-minute, la vacante@gotravel.ro.



SOURCE AND TAGS