Începe iarna la plajă – Top 5 activități în Republica Dominicană


Republica Dominicană este cel mai vizitat stat din America Centrală și nu fără motiv – destinația este considerată una extrem de romantică iar plajele albe, străjuite de palmieri și cocotieri, te vor fascina indiferent cât de documentat te vei prezenta în vacanță! Cu toata popularitatea insulei, împărțită între statele Republica Dominicană și Haiti, tot mai găsim activități și informații noi, care scapă celor mai mulți vizitatori, așa că am adunat o listă cu cele mai importante activități pe care nu le poți rata în vacanța ta exotică din Republica Dominicană.  
  1. Migrația balenelor cu cocoașă - Golful Samana este destinația finală pentru una dintre cele mai mari migrații ale mamiferelor marine de pe planetă. Rezultatul acestei peregrinări colosale submarine poate fi văzut în iarnă, în fiecare an, în jurul lunilor ianuarie și februarie. Trebuie să faci o excursie organizată din Sabana de la Mar sau El Limon pentru a vedea frumoasele balene cu cocoașă ce se dau în spectacol în apele Dominicane.
  1. Petrece o noapte de club la Arena Coco Bongo – vei găsi o arena colosală care impulsionează distracția cu spectacole de laser și de fum, dansuri flamenco cu infuzie electronică, explozii multicolore de confeti și spectacole de tribut memorabile, spectacole de trapez, de cabaret, ce se petrec de marți până duminică!
  1. Cina romantică la Restaurant La Yola - Cocoțat pe stâlpi de lemn deasupra apei azur din portul Cap Cana, acolo unde iahturile albe se reflectă în Marea Caraibelor, micul La Yola este fără îndoială, unul dintre cele mai romantice locuri de luat masa, de pe întreaga insulă. Te vei bucura cu adevărat de specificul pescăresc, ce include note din bucătăria mediteraneeană în specialități cu accente puternice latine!
  1. Carnavalul din La Vega – se sărbătorește tradițional încă din anii 1500, când însuși Cristofor Columb a pus piciorul în Lumea Nouă, prima dată chiar pe această insulă și este o încântare pentru privitori datorită costumelor viu colorate, a muzicii influențate de beat-uri africane dar și a jocurilor de lumini și legende exprimate de dansatori. Dacă intenționezi să îl bifezi, trebuie să fii pe insulă pe 27 februarie, în orașul La Vega.
  1. Los Tres Ohos – Ascunse într-o peșteră calcaroasă naturală din împrejurimile luxuriante ale Republicii Dominicane, micul grup de lacuri subterane, cunoscute ca Los Tres Ojos – Cele 3 ochiuri, adăpostesc un număr mare de specii de animale exotice dar și peisaje naturale cu adevărat uimitoare. Nu trebuie să lipsească, dacă ți-ai propus să explorezi si frumusețile naturale ale insulei. Oferta este variată, o bună parte din insulă fiind clasată ca rezervație naturală – trasee de hiking, cascade, lacuri cu apă limpede și animale și vegetație luxuriantă pretutindeni.
Republica Dominicană oferă o combinație fantastică de medii diverse, pentru a capta imaginația vizitatorilor și a reîmprospăta sufletul, fiind cea mai populară destinație din Caraibe. Înconjurat de Oceanul Atlantic la nord și Marea Caraibelor la sud, paradisul luxuriant al insulei tropicale se mândrește cu 1.609 km de coastă, 402 km cu cele mai frumoase plaje din lume, cu stațiuni magnifice și cu hoteluri și o varietate de opțiuni sportive, de recreere și de divertisment. Având 8 aeroporturi internaționale, paradisul nu a fost niciodată mai ușor de explorat. Vă invităm să descoperiți sanctuarul din uluitoarea insulă și să vă creați amintiri care vor dura o viață întreagă. Petrece revelionul 2019, într-un sejur de 7 nopți ALL INCLUSIVE în Samana, la Grand Bahia Principe 4* aflat chiar pe plaja San Juan! Tarifele pornesc de la 1618 EUR/persoană și includ zbor dus-întors Eurowings, Dusseldorf – Samana, cât și un bilet de tren interregional care să asigure transportul de la aeroportul de aterizare din Germania. Personalizează-ți vacanța în Republica Dominicană cu ajutorul Go Travel! Pentru mai multe detalii despre ofertele noastre către destinații exotice și nu numai, scrie-ne la vacante@gotravel.ro!

SOURCE AND TAGS