Ia parte la o incursiune fascinanta in traditiile culinare ale Thailandei!


Te invitam miercuri, 15.05.2013, la ora 19.00, sa gusti din magia Asiei la Cafepedia Romana!

 

Descopera alaturi de Go Travel care sunt cele mai delicioase specialitati culinare ale Thailandei...

Bucataria thailandeza este una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate bucatarii ale lumii. Exotica si in acelasi timp traditionala, simpla si in acelasi timp sofisticata, aceasta este un adevarat rasfat al simturilor!

Traditiile culinare din Thailanda sunt atat de raspandite si delicioase incat se spune ca nu esti un gurmand adevarat daca nu ai incercat mancarea thailandeza macar o data in viata.

Seara thailandeza face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Cafepedia Romana sub numele de “Bucate unicate” . In cadrul acestor evenimente puteti degusta specialitati culinare din locuri diferite de pe planeta. Meniul fiecarui eveniment este unic si nu poate fi repetat, la fel si atmosfera!

Printre bucatele irezistibile care se pot degusta la eveniment se numara hot and sour noodle salad, Tom Yum seafood soup, Roast lime chicken, Mussaman curry with tofu, Red curry pork , Pinapple rice – vegetarian dish , Koh phangan style noodles – vegetarian dish, Baked rice pudding – Thai Style.

Pe langa degustarea bucatelor traditionale thailandeze, la eveniment vei invata mai multe despre cultura thailandeza, vei beneficia de sfaturile wine managerului Cafepedia, vei asculta muzica specifica, te vei bucura de surprize si de o tombola cu premii. In plus, Go Travel pregateste o oferta speciala de vacanta pentru participantii la eveniment care vor sa calatoresca in Thailanda si sa incerce minunile culinare la ele acasa.

Pretul unui meniu complet in stil bufet este de 48 lei si include un welcome drink.

Pentru informatii suplimentare si rezervari contacteaza: 0721.102.101.

Ultima zi in care poti sa iti rezervi un loc la eveniment este 14.05.2013.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile!

Ne vedem miercuri! Pana atunci, te invitam sa visezi la minunatiile Thailandei...

Acest eveniment din seria "Bucate Unicate" este organizat de Cafepedia Romana in parteneriat cu Go Travel, METRO si Editura Litera


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare