Hotelul W Maldive - Insula Fesdu, Atol Ari de Nord


Hotelul W Maldive se află pe insula sa privată, denumită Insula Fesdu, Ca si locaâie, acest resort de afla în zona Atol Ari de Nord. Descoperă paradisul într-o evadare la acest hotel din Maldive - o stațiune privată de lux de 5 stele care îți va satisface pofta de viață. Hotelul W Maldives oferă oaspeților săi o experiență desăvârșită, în mijlocul unor peisaje idilice cu ape cristaline, nisipuri albe și recife uimitoare ale insulelor Maldive. Hotelul este o oază de liniște și relaxare, cu facilități precum centru de scufundări, centru de fitness și o piscină infinită în aer liber.

Despre Resortul W Maldives

Proprietatea se află pe o insulă privată lângă Atolul Ari Nord, la 1 oră și 30 de minute cu barca cu motor sau la 25 de minute cu avionul de Aeroportul Internațional Malé. La Aeroportul Internațional Malé există un W Lounge privat. La sosirea in resort, veti fi întâmpinați de angajatii resortului si pe ritmuri muzicale veti pasii cu adevarat in paradisul uluitor al resortului W Maldives.
Cu multe si variate optiuni de cazare, de la bungalouri până la vile cu piscină, W Maldives oferă o varietate de opțiuni pentru toate gusturile. Acestea sunt amenajate cu atenție la detalii și dotate cu mobilier elegant, perne moi, covoare confortabile și opțiuni de iluminare plăcute. Noi, ne-am bucurat de cazare într-o vila - WONDERFUL BEACH OASIS si totul a fost minunat.
Fiecare vilă spațioasă este dotată cu o piscină privată mică și adâncă, cu acces direct la plajă, recif sau ocean. Acestea sunt complet echipate cu TV cu plasmă de 42 inch și CD/DVD player marca Bose, lenjerie de pat marca W, șezlonguri în aer liber, aparat de ceai/cafea și minibar. Băile private sunt dotate cu duș cu efect de ploaie, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Accesul gratuit la conexiunea WiFi este disponibil în camere.
Pentru o adevărată experiență, puteți opta pentru un pachet de cazare mixt, astfel puteți petrece câteva zile intr-un bungalou pe apa si apoi sa încercați si câteva zile de cazare într-una dintre frumoasele vile de pe plaja. Intimitatea vilelor de pe plaja este asigurata de plantele verzi ce încadrează perfect oaza de liniște astfel încât va puteți bucura de un sejur liniștit.


Experiența noastră 

Si pentru ca in fiecare seara la acest resort, cinele au fost un adevarat rasfat culinar, am inceput in prima seara cu cina la restaurantul KITCHEN care oferă o varietate mare de preparate internaționale. Restaurantul Kitchen de la W Maldives este cunoscut pentru preparatele sale internaționale delicioase, servite într-un decor elegant și relaxant. În fiecare seară, oaspeții pot savura o varietate de feluri de mâncare pregătite de bucătari talentați din toată lumea. Unul dintre aspectele unice ale experienței culinare la Kitchen a fost amplasarea stațiilor de mâncare în fața restaurantului, pe gazon. Astfel, am putut explora bucătăriile din diverse țări, cum ar fi India, China, Thailanda și Maldive, și am savurat cele mai bune preparate specifice acestora. De la curry-uri și tandoori delicioase, la dim sum-uri și pui Kung Pao, sau la preparatele thailandeze ne-am bucurat de preparate picante și aromate, precum pad thai și som tam, desigur ca încercat si preparatele din pește și fructe de mare proaspete, gatite in stil maldivian precum și preparate cu orez și legume locale.
Cina de la restaurantul Kitchen este o experiență culinară deosebită, care va satisface gusturile și dorințele tuturor oaspeților. Fie că doriți să explorați bucătăriile din diverse țări, sau să savurați preparate internaționale rafinate, acest restaurant vă va încânta cu arome și arome delicioase, într-un cadru elegant și confortabil.

Cina de la restaurantul Fire al hotelului W Maldives a fost o experiență culinară cu adevărat memorabilă. Amplasat într-un decor impresionant, pe malul oceanului, restaurantul a fost luminat de lumina naturală a facliilor, creând o atmosferă romantică și liniștită. Cina de la restaurantul Fire al hotelului W Maldives a fost o experiență culinară incredibilă, cu preparate delicioase, un decor impresionant și un serviciu excelent.
La FISH, restaurantul de specialități, oaspeții se pot bucura de fructe de mare proaspete, iar la SIP pot savura cocktailuri și o varietate de băuturi.
Personalul poliglot al hotelului este disponibil pentru a oferi asistență la orice nevoie. Sunt foarte draguti, amabili si politicosi, atenti la fiecare delatliu pentru ca experienta culinara sa fie una pe cinste.
Oaspeții pot relaxa la centrul AWAY Spa, unde pot alege dintr-o varietate de masaje și tratamente faciale și ayurvedice, sau pot practica activități precum sporturi nautice, yoga și gimnastică aerobică în apă. Biblioteca și sala de activități oferă alte opțiuni de petrecere a timpului liber.




SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare