#GoTravelWithLyca


Go Travel lansează în parteneriat cu Lycamobile prima campanie de travel cu conectivitate națională și Roaming de la doar 3 euro


Lycamobile & Go Travel vin către călători cu oferte de Roaming si internet nelimitat de la doar 3 EURO, avantaj important pentru pachetele de vacanță în țară și străinătate.
Toate beneficiile sunt posibile cu un simplu SIM Prepay ce poate fi folosit atât în telefon, tabletă dar și în router sau modem.
Pentru 2021, Lycamobile - furnizorul cu cea mai competitivă ofertă disponibilă pentru o cartelă Prepay, ce include Roaming, internet nelimitat, 1000 minute naționale, 1000 internaționale și 1000 SMS-uri naționale - își dorește să revoluționeze piața de telecomunicații din România.
Ca ofertă de lansare, toate pachetele de vacanță achiziționate de la Go Travel în lunile aprilie și mai, vor include CADOU SIM-ul Lycamobile.


Cu o experiență de peste 28 de ani în corporate travel, Go Travel este una dintre cele mai puternice agenții de turism din țară, având puncte de lucru în România și Republica Moldova. Anul 2021 este caracterizat de inovație și expansiune,  continuând strategia de reinventare setată în 2020, când s-au pus bazele unor noi linii de business, cea mai importantă fiind Go Hotels, o divizie poziționată ca un wholesaler regional pe segmentul de rezervări hoteluri, prezentând soluții atât pentru segmentul corporate, cât și pentru cel de vacanțe.  
În intenția de a oferi clienților soluții complete, Go Travel propune, împreună cu partenerul său Lycamobile, produse noi care să asigure o conectivitate facilă și accesibilă atât călătorului de afaceri, cât și turistului care se bucură de vacanța mult visată.

Principalele avantaje de care turiștii Go Travel vor beneficia în exclusivitate sunt:
Cel mai bun raport preț/beneficii pentru date mobile, de pe piața Prepay: internet nelimitat pe teritoriul României, de la 3 EURO.
Acces și beneficii în Roaming incluse în pachetul de bază, ce oferă internet și minute internaționale în rețea pentru 22 de țări.
Posibilitatea de a folosi SIM-ul în device-uri destinate exclusiv datelor (router, modem, tabletă).
Posibilitatea de a activa mai multe opțiuni simultan, în cazul în care clienții au nevoie de mai multe minute sau de mai mult internet.
Specialiștii în vacanțe de la Go Travel ne-au povestit mai multe: 

„În ultimul an am simțit toți cât este de importantă conexiunea umană. Accesul la internet a devenit vital, căci ne oferă posibilitatea de a împărtăși experiențele noastre, de a comunica oricând cu cei care nu ne sunt fizic aproape sau de a ne asigura că cei dragi sunt bine. Cum o bucurie împărtășită este o bucurie dublă, fie că sunt călători în țară sau străinătate, clienții noștri vor avea posibilitatea să împartă ușor experiența vacanței având acces nelimitat cu cartelele Lycamobile. În plus, chiar departe de casă, cei mici și cei mari vor continua să urmărească jocurile, filmele, documentarele preferate, profitând de cea mai bună oferta de pe piață”, subliniază Codruța Popescu, Managing Director Go Travel

Lycamobile este lider mondial în piața de convorbiri internaționale Prepay, iar din poziția unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața de telecomunicații mobile, compania oferă cele mai bune servicii la prețuri extrem de competitive. 

Go Travel a dezvoltat acest parteneriat cu Lycamobile într-un moment critic privind modul în care călătorim astăzi. Obiectivul principal al acestei campanii este a oferi siguranță și conexiune fără bariere, de pe mobil, tabletă sau router, oriunde te-ai afla. Competitivitatea Lycamobile pe piața cartelelor Prepay este posibilă prin parteneriate și interconectări dezvoltate cu peste 30 de operatori, pentru a oferi convorbiri locale și internaționale de înaltă calitate și la prețuri foarte atractive.
Datorită prezenței Lycamobile în 23 de țări (majoritatea din Spațiul Economic European), calitatea serviciilor oferite este foarte bună, iar pachetul extra-opțiunii de bază include 1000 minute internaționale, 1000 sms-uri, Internet nelimitat si 2 GB in Roaming, valabile o lună, la prețul de 3 EURO. 
Noul produs oferă călătorilor siguranță, printr-o mai bună conectivitate dar mai ales prin controlul complet asupra costurilor în alte țări. Lycamobile oferă cea mai ieftină opțiune de pe piața de Roaming și singura cartelă Prepay cu internet nelimitat, la un preț imbatabil. Însă, unul dintre principalele atuuri este că utilizatorul poate folosi SIM-ul atât în telefon, pe tabletă, în router sau modem. Platforma online My Lycamobile oferă posibilitatea clientului final de a-și gestiona reîncărcările lunare și beneficiile dorite, chiar și ulterior întoarcerii din călătorie.
Echipa de oameni pasionați de călătorii din agenția Go Travel își propune să încurajeze cât mai mulți români să călătorească anul acesta, cu mai puține griji și mai multă încredere în locurile unde aleg să-și petreacă vacanța. Astfel, pentru siguranța călătorilor, consultanții sunt pregătiți să ofere turiștilor opțiuni cât mai variate de cazare, pentru toate gusturile, cu semnal asigurat, iar călătorilor ce se deplasează în scop de afaceri, cele mai atractive tarife de pe piață pentru conectivitate internațională.

“Prin acest parteneriat ne dorim să ne adaptăm contextului actual și să ajutăm industria de turism din România să depășească criza provocată de COVID-19. Pachetele propuse de Lycamobile și Go Travel oferă clienților o nouă experiență de călătorie, vacanțe cu conectivitate inclusă în Roaming UE, fără grija costurilor suplimentare și fără contract. Pachetele Lycamobile cu Roaming inclus sunt cele mai competitive din piață, oferind acces si beneficii clienților începând cu 3 EURO/lună. Pentru 2021, Lycamobile își dorește să revoluționeze piața de telecomunicații din România, oferind internet nelimitat național de la 3 EURO si totodată, acces si beneficii în Roaming UE”. Mihai Alexandru Nica – Country Manager Lycamobile


SOURCE AND TAGS