Eveniment: Wine Taste & Paint la Vinalia - Conacul Ceptura


Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri: Smell - Swirl - Tase - PAINT

Ce-ai spune de o altfel de evadare din cotidian? Imaginează-ți o zi de vineri încheiată într-o oază de relaxare precum o cultură viticolă, o cramă unde poți să te bucuri de câteva ore de ALTCEVA!

Am pregătit pentru voi o experiență desăvârșită cu circuit închis, o degustare de vin SPECIALĂ, la frumosul domeniu Ceptura.
Vinalia, Conacul din Ceptura este îmbinarea perfectă între dorința oaspeițlor de a fi departe de agitație și zgomot dar la un scurt drum de casă.
Acest conac boieresc situat în mijlocul a 10 hectare de viță de vie, la doar 85 km de București oferă nu doar un loc fermecat de odihnă și degustare, dar și un meniu de vinuri premiate.

✔️ Detaliile experienței:
Tur conac și crama;
🍷 Degustare de de 5 tipuri de vin Crama Vinalia, sub îndrumarea experților, acompaniată de brânzeturi și fructe.
🍷 Atelier de vinopictură: asistați de pictori pasionați vei învăța să pictezi și in același timp să te bucuri de aromele vinului Ceptura. Sunt incluse: pânza, culori, consumabile, 2 pahare cu vin.
Tabloul rămâne la tine! 🖌

Este un program extraordinar de plăcut pentru echipa ta de la birou. Mai știi team-building-ul ala promis de mult, pe care din diverse motive, nu l-ai mai organizat? 
Nici membri familiei tale nu vor fi dezamăgiți dacă le pregătești o degustare în loc de o după-masă în parc, chiar dacă nu poți să-i duci la mare, experiența asta va fi cel puțin la fel de apreciată.

✔️ Program & Înscrieri:
Iulie:
23.07, 30.07 (sâmbătă) 

Alte date disponibile pentru organizarea unui astfel de Eveniment-Atelier sunt:
8 august
11, 19 septembrie


💌 Mesaj Privat sau e-mail la evenimente@gotravel.ro

✔️ Preț: 249 lei/persoană

O zi petrecuta împreună, o amintire pentru o viață!

SOURCE AND TAGS