Cum sa alegi vacanta ideala


A venit in sfarsit vacanta mult asteptata dupa un an intreg sub presiunea agendei de la birou si a deadline-urilor imposibile. Totul trebuie sa fie perfect, mai ales ca nu iti permiti nici o eroare, care sa-ti incurce planurile. La finalul vacantei trebuie sa te simti un alt om, sa fii relaxat cu un album plin de fotografii inedite si amintiri bine intiparite in minte. Pentru a nu da gres in alegerea vacantei ideale, noi iti propunem elaborarea unei strategii de actiune. 
Primul pas ar fi stabilirea bugetului. 
Cat esti dispus sa cheltuiesti in vacanta? Aici trebuie sa ai in vedere transportul, cazarea, cheltuielile cu masa, dar si cele cu eventualele excursii optionale la destinatie: tururi de oras, vizite la muzeu sau in parcuri de distractie. 
Al doilea pas il constituie stabilirea insotitorilor. 
Va fi o vacanta in familie, in doi sau poate cu un grup de prieteni? Dupa discutii indelungate la o cafea, pe o terasa la umbra veti decide bugetul total pentru toti cei implicati. 
Pasul 3... Unde mergi? 
Ce destinatie ti se potriveste? Ce vrei sa faci in vacanta... vrei sa stai tolanit sub soarele Mediteranei, pe marginea unei piscine, bucurandu-te de beneficiile pachetelor spa sau sa te relaxezi intr-un mod activ mizand pe wind surf, parasailing, scufundari, excursii optionale cu bicicleta, echitatie sau sa experimentezi o evadare din cotidian impreuna cu familia? 
Pasul 4... Informeaza-te! 
E drept ca internetul este un aliat pretios in cautarea vacantei ideale, insa noi iti recomandam sa ceri sfatul unei agentii de turism. Vei reduce timp pretios, vei cunoaste cele mai bune oferte ale momentului, vei avea garantia calitatii pachetului de vacanta ales, vei avea consultanta de specialitate... atuuri pentru a alege exact vacanta care ti se potriveste. 
Tot ce mai ramane este sa iti uram drum bun si distractie placuta si incearca sa nu iti supraincarci bagajul de vacanta pentru a face loc suvenirurilor si a cadourilor pentru prietenii ramasi acasa.

Nu uita...
Consultanții noștri sunt pasionați de vacanțe reușite și sunt pregătiți să-ți ofere cele mai utile sfaturi pentru a alege un sejur perfect pentru tine si cei dragi! Cere un sfat sau o ofertă personalizată la vacante@gotravel.ro și nu vei mai avea parte doar de vacanțe ci de experiențe de neuitat!

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare