Cum ajung în Bora Bora?


„Cum ajung în Bora Bora” poate fi în top căutări Google, imediat după ce ai închis Maps și ai văzut că practic, se află în mijlocul oceanului Pacific!

Dacă te afli aici înseamnă că ai răspuns deja la întrebarea „De ce ai vrea să mergi tocmai în Bora Bora”. Dacă nu, află că e o destinație de vis, mai ales pentru tinerii căsătoriți ce caută o destinație pentru luna lor de miere și descoperă pe Instagram sau Pinterest ce paradis e pe acolo. E superb, e mai mult decât ți-ar putea oferi Maldive sau Mauritius. De fapt, e ceea ce îți imaginezi atunci când auzi de o insulă exotică: ape azurii, păduri tropicale, peisaje majestuoase la orizont și o paletă minunată de flori exotice și orhidee, ce cresc la ordinea zilei și își îmbată rezidenții cu parfumul lor!


Ceea ce face să merite cele 2 zile de zbor (în medie) până acolo. 😐

Se zboară în principal din Paris cu compania Air France și din Londra, către Los Angeles sau San Francisco, în orice caz, direct pe coasta de vest a Americii. De acolo, te poți răzgândi când auzi ca mai ai încă 8 ore de zbor (12 cu tot cu o escală) sau că ai mai puțin până în Hawaii decât până în Tahiti. De fapt, dacă ai mai zbura puțin, ai ajunge în Noua Zeelandă. Cu companiile Air Tahiti sau Air Tahiti Noi via Los Angeles, ajungi în izolatul paradis după o călătorie de aprox 8 ore. Apoi, un zbor intern te va duce încă 50 min. pe Bora Bora.

Da, Tahiti, fiind cea mai mare și cea mai populată insulă din arhipelagul Polineziei Franceze, acolo se află principalul aeroport internațional Papeete. Există un aeroport și pe insula Bora Bora, Vaitape, însă este regional și face conexiuni pe continent prin Papeete.


În Bora Bora se vorbește franceză și se plătește în euro, fiind parte din statul francez. Localnicii trăiesc acum doar din turism, iar brandul lor de țară îl vei recunoaște din prima: sunt fetele cu fusta aceea din iarbă.

S-au axat pe conservarea frumuseții locale, de aceea pe afară hotelurile arată ca niște bungalow-ri rustice, însă, insulița aceasta acomodează cele mai luxoase resorturi din lume. Și cu prețuri pe măsura confortului acestora. Poți alege de la Four Seasons, Intercotinental, Sofitel, Hilton... dar găsești și hoteluri puțin mai accesibile, pe care ar fi bine să le rezervi pe cât posibil cu mult timp înainte.

Nouă ne place în mod special Le Bora Bora by The Pearl 4*, parte din lanul Relais & Chateau. Motivul principal este că are acel peisaj de excepție direct la Muntele Otemanu. Un post card perfect pentru cei de acasă sau pentru instagram, of course! :) Poți vedea hotelul și poți explora disponibilitățile aici http://bit.ly/borabora-gotravel 

Ar trebui să știi că acest peisaj e cam cel mai scump lucru pe care îl poți cumpăra în Polinezia Franceză, însă acest resort e cam cel mai ieftin din cele premium, care sunt poziționate atât de bine.

Partea faină pentru tinerii căsătoriți este că pot primi un discount semnificativ și câteva gratuități, la tariful de rezervare. Beneficiile sunt de tipul unei cine romantice, o excursie cu barca, șampanie și dulciuri în cameră, micul dejun la pat pe tot parcursul sejurului, dar ține minte că șederea trebuie să aibă cel puțin 3 nopți iar căsătoria să se fi petrecut în ultimul an înaintea rezervării.

Dacă ești ambițios poți încerca să organizezi o vacanță DIY in Bora bora însă, dacă ai nevoie de sfaturi și cele mai bune soluții raport calitate-preț, ia legătura cu un consultant Go Travel. Pentru a primi oferte de vacanță personalizate în exotica Bora-Bora, Polinezia Franceză, scrie-ne la vacante@gotravel.ro sau intră direct pe www.gotravel.ro și rezervă-ți singur un sejur așa cum vrei!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare