Check-in in cel mai inalt hotel din lume: JW Marriott Marquis Dubai

  • 31 decembrie 2012

Aproape de sfarsitul anului 2012, Dubai-ul bifa inca o premiera pe lista realizarilor sale arhitecturale exceptionale: cel mai inalt hotel din lume! JW Marriott Marquis Dubai de cinci stele a batut recordul mondial cu 355 de metri inaltime si 72 de etaje. Si cu toate ca hotelul este doar jumatate din turnul Burj Khalifa tot din Dubai (cea mai inalta structura din lume), acesta a depasit detinatorul anterior al recordului, hotelul Rose Rayhaan by Rotana (333 de metri), deschis tot in Dubai in 2010.

In stilul caracteristic al Emiratelor Arabe, hotelul JW Marriott Marquis Dubai este plamadit din acel amestec irezistibil de lux si ambitie nemasurata. In casa luxului, oaspetii vor avea parte de conditii exceptionale. Dincolo de semnatura renumita Marriott, acestia vor descoperi un alt standard al confortului si facilitatilor deosebite. Iar succesul acestui hotel se bazeaza nu doar pe inaltimea sa impresionanta cat si pe locatia sa convenabila intr-una dintre cele mai dorite destinatii ale lumii.

Hotelul are 1.608 camere, un centru spa, saloane si sali de conferinta, un bar cu priveliste superba, o piscina in aer liber si 14 restaurante. Deocamdata, sunt disponibile 804 camere spatioase si elegante, hotelul avand programata si o a doua deschidere in viitor.

Credem ca merita sa vezi cat de spectaculos arata cel mai inalt hotel din lume, cea mai inalta cladire din lume sau cea mai mare si mai frumoasa insula artificiala din lume! Toate sunt in Dubai asa ca daca ti-am trezit interesul de a vizita acest oras atunci profita de oferta noastra speciala. Cu 439 de euro ai zbor direct cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica si 7 nopti cazare cu mic dejun inclus!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare