Călătorie în Lumile de Cristal Swarovski


Ți-ai imaginat vreodată o lume făcută din cristale? Dar mai multe lumi? O astfel de călătorie este posibilă și vei avea o incursiune în cel mai inedit concept de muzeu, realizat vreodată!

Conceptul Lumilor de Cristal a fost gândit în viziunea familiei Swarovski, ca o incursiune în viitor și se află pe lista New York Times a celor 52 de locuri din lume ce merită vizitate.

Scurt istoric

Swarovski Kristallwelten / Swarovski Crystal Worlds, a luat naștere în 1995, pentru a marca aniversarea de 100 de ani a companiei, și este reprezentat de un spațiu amenajat în Wattens (Tirol) și două magazine Swarovski Kristallwelten, unul în Innsbruck și unul în Viena.

Se spune că ambientului construit din cristale reale are un efect magic, minunat, de nedescris, datorită viziunii artistului multimedia, André Heller, care a creat o lume unică, de fantezie.

O adevărată #experiență

Stefan Isser, Managing Director al D. Swarovski Tourism Services, descrie Swarovski Kristallwelten: “Este un loc unic in lume, imposibil de plasat intr-o categorie, nu este un teritoriu de brand, nici un parc tematic, nici un magazin. Este un univers unic si asta este ceea ce-l face atat de interesant”.

Iată o mică parte din ce poți vedea în Lumile de Cristal:

Candelabrul plângerii
Uriașul
Domul de cristal
Gradina & labirintul
Norul de Cristal & Lacul Oglindă
Turnul de joacă pentru copii & adulți

Cum poți avea acces gratuit

În iarna 2019 te bucuri de bilete cu acces gratuit la Lumile de Cristal, ce vin cu orice pachet de cazare sau sejur în Tirol, achiziționat de la Go Travel. Alege un sejur la schi ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Ofertele pornesc cu tarife de la 385 EUR/persoană, la Hotel de 4* în Kossen, pentru 7 nopți de cazare, inclusiv demipensiune. Vezi toate ofertele aici, sau cere un sejur personalizat pe adresa vacante@gotravel.ro.

Festivalul luminilor 2019

Simfonia anuală a luminilor

Festivalul Luminilor este un eveniment pe care nu vrei să îl ratezi! Anul acesta va avea loc în perioada 18 ianuarie - 17 februarie și promite o simfonie multimedia complexă, de neuitat, cu muzică, lasere și efecte speciale. Detalii și program pentru fiecare dintre Lumile de Cristal, găsești aici.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare