Cadouri inspirate pentru călători pasionați


Dacă ești mereu dornic de noi călătorii și vânezi cele mai bune ocazii pentru a pleca într-o nouă aventură, înseamnă că te vei bucura să afli despre oferta de ziua României a companiei TAROM. Unde să mai punem și faptul că se apropie luna cadourilor și căutăm cu toții idei cât mai originale pentru cadouri! Ce-ar fi să anticipăm sezonul cu câteva idei inspirate? Cu ocazia zilei de 1 decembrie, TAROM lansează un număr limitat de bilete la preț promoțional. În perioada 8-15 noiembrie poți achiziționa bilete de avion de la 39 euro pe rute interne și 99 euro pentru zborurile directe pe rute externe din Bucuresti, Iasi, Suceava si Sibiu.   Iată cele mai bune tarife găsite de noi pentru anul 2017 Dacă îți dorești o călătorie de weekend, trebuie să știi că încă mai poți găsi bilete convenabile pentru un city-break anul acesta! Iată ce am găsit noi:
  1. 1. Cadou de Moș Nicolae la Amsterdam, Atena, Paris
Am găsit bilete în perioadele 4-7 decembrie 2017, 7-10 decembrie 2017 respectiv 8-10 decembrie 2017 la tarife de 104,21 euro/persoană cu toate taxele incluse. Rezervă aici..  
  1. 2. Vezi târgul de Crăciun de la Praga cu bilete de avion dus-întors la tariful de 104,21 euro/persoană, în perioada 12-15 decembrie 2017, din București. Rezervă aici..
  Iată rezultatul căutărilor pentru anul 2018 Pentru anul viitor, ai șansa de a găsi prețuri și mai bune la o scurtă căutare cu ajutorul motorului nostru online de căutare bilete de avion.
  1. 1. Ai vrea sa petreci Ziua Îndrăgostiților împreună cu partenerul/partenera, la Paris ori Barcelona? Poți rezerva bilete de avion cu tarife de la 104,21 euro/persoană cu toate taxele incluse. Rezervă aici..
 
  1. 2. Iată tarifele pentru o călătorie la Amsterdam pentru o plimbare cu bicicleta de-a lungul canalului, în perioada 1-4 martie 2018 – 104 euro/persoană pentru un zbor dus-întors cu toate taxele incluse. Rezervă aici..
 
  1. 3. La un tarif mai bun, 100,91 euro/persoană poți planifica un city-break la Viena de Mărțisor. Rezervă aici..
  Atenție ! Oferta este limitată de un anumit număr de bilete la preț promoțional pe fiecare rută, așa că dacă dorești să beneficiezi de cel mai bun tarif te sfătuim să rezervi biletele către destinația dorită cât mai repede! Sigur prietenii tări călători se vor bucura! Pentru mai multe informații și asistență în rezervarea ta, nu ezita să ne contactezi pe e-mail la vacante@gotravel.ro sau la telefon 021 305 99 55.

SOURCE AND TAGS