București – Palma de Mallorca, noua rută Blue Air cu prețuri de neratat!


Zboară ieftin către Palma de Mallorca! Avem vești bune: Blue Air inaugurează o noua rută în vara aceasta, către o destinație mai putin accesibilă. Profită cât mai curând fiindcă biletele ieftine se epuizează rapid. Găsești la sfârșitul articolului toate detaliile de care ai nevoie pentru a planifica o vacanță la cel mai bun preț al momentului! Dacă nu știai prea multe despre această destinație a Spaniei, Mallorca este recunoscută în mod justificat pentru frumoasele sale plaje însorite, dar există mult mai multe secrete ascunse pe această insulă pitorească. Ne-am gândit să te ajutăm să o descoperi puțin mai bine cu 5 lucruri interesante.
  1. În 2011, impresionantul lanț muntos Serra de Tramuntana din Mallorca a fost premiat cu titlul UNESCO World Heritage pentru zonă de mare importanță fizică și culturală.
  2. Impresionanta catedrală La Seu din Palma este unul dintre cele mai importante situri de patrimoniu din Mallorca. Este o catedrală uriașă, construită pe locul unei foste moschei. Construcția ei a început în 1230 și a continuat timp de 400 de ani.
  3. Mallorca găzduiește zeci de mii de bicicliști în fiecare an pentru formare profesională și curse, precum și pentru cei care preferă ciclismul mai relaxat. Unul dintre traseele preferate și cele mai temute este Sa Calobra, o plimbare de 10 km cu nu mai puțin de 26 de fire de păr care urcă 668 de metri, și o înclinație medie de 7,1%.
  4. Insula este renumită de asemenea pentru varietățile sale de vinuri. Vinul roșu constă în principal din Manto Negro, Sauvignon, Syrah Monastrell, Merlot și Tempranillo. Soiul alb este format din Prensal Blanc, Chardonnay, Moscatel, Macabeo și Parellada. Cea mai bună regiune a vinului de pe insulă este Bodega. Specifică insulei este și specialitatea de patiserie denumită „Ensaimadas".
  5. Palma de Mallorca se bucură de o climă mediteraneană, cu o temperatură medie pe tot parcursul anului de 21 ° C și o medie de mai mult de 300 de zile de soare pe tot parcursul anului, ceea ce o transformă într-o destinație potrivită în orice sezon.
Profită de includerea acestei destinații fascinante în rutele de zbor ale companiei Blue Air, cu prețuri de la 150 €/persoană pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, chiar în plin sezon. Pentru un sejur complet de 7 nopți, în luna august, vei aloca de la 372 €/persoană, cu tot cu zbor. Deși luna august te va surprinde cu tarife mai mici (încă) la biletele de avion, cazarea este în principiu mai scumpă. Vezi mai jos ce trebuie să faci pentru a alege perioada potrivită și hotelul favorit, pentru tine. BILETE DE AVION ÎN LUNILE AUGUST (150,41 €), IULIE (160,41 €), IUNIE (165,41 €)                             HOTELURI PROPUSE 20-27 iunie, zbor și cazare - sejur 7 nopți cu mic dejun, în cameră dublă, tarif de la 372 €/persoană Hotel Brismar 3*, Puerto de Andratx - tarif: 206 €/persoană/7 nopți Eix Lagotel 4*, Playa de Muro - tarif: 220 €/persoană/7 nopți Protur Turo Pins 5*, Cala Ratjada - tarif: 520 €/persoană/7 nopți 18-25 iulie, zbor și cazare - sejur 7 nopți cu mic dejun, în cameră dublă, tarif de la 448 €/persoană Hotel Brismar 3*, Puerto de Andratx - tarif: 282 €/persoană/7 nopți Eix Lagotel 4*, Playa de Muro - tarif: 325 €/persoană/7 nopți Protur Turo Pins 5*, Cala Ratjada - tarif: 620 €/persoană/7 nopți 8-15 august, zbor și cazare - sejur 7 nopți cu mic dejun, în cameră dublă, tarif de la 448 €/persoană Hotel Brismar 3*, Puerto de Andratx - tarif: 282 €/persoană Eix Lagotel 4*, Playa de Muro - tarif: 325 €/persoană Protur Turo Pins 5*, Cala Ratjada - tarif: 620 €/persoană           Rezervă acum sejurul care ți se potrivește în Palma de Mallorca la vacante@gotravel.ro. Nu ezita să ne contactezi pentru personalizarea unui sejur similar și pentru informații legate de disponibilitatea ofertelor alese. Pentru selecția completa a destinațiilor noastre de vacanță vizitează www.gotravel.ro sau urmărește-ne pe Facebook.

SOURCE AND TAGS