Bilet de avion spre un Craciun fericit!


Nici nu au cazut primii fulgi de nea ca toate gandurile se indreapta spre Craciun, sarbatoarea magica cu zapada pufoasa, colinde, cadouri si miros de cozonaci. Sigur ca si tu tresari de bucurie cand iti amintesti toate astea dar iti sugerez sa te gandesti chiar mai departe. Imagineaza-te savurand un pahar de sangria inconjurat de oameni calzi, primitori si plini de viata, ratacind pe strazi splendid decorate, sau cumparand darurile perfecte pentru cei dragi dintr-unul din centrele comerciale furnicar din capitala mondiala a shopping-ului.  Toate astea sunt la distanta unui bilet de avion spre Madrid.

Dar nu trebuie sa ramai doar cu fantezia unei vacante perfecte de Craciun, cu toate ca stiu ca ti se pare o bataie de cap sa hotarasti ce bilet de avion sa cumperi... sa optezi pentru o companie de linie sau una low cost, pentru clasa economy sau business, sa iti rezervi biletul de avion online sau sa apelezi la un consultant de turism.   Pentru ca lucrurile sa fie mai simple pentru tine si visele tale mai aproape de realitate, trebuie sa stii ca pe site-ul www.gotravel.ro trebuie doar sa alegi data si sa completezi in dreptul destinatiei “Madrid”, ca sa ai acces la variante de bilete de avion din care sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine asteptarilor si buzunarului tau.

Incearca sa fi flexibil in privinta datei atunci cand rezervi un bilet de avion. Astfel poti sa gasesti o oferta care sa te ajute sa economisesti ceva bani. Si nu-ti fa griji ca o sa pierzi din atmosfera festiva daca nu o sa fii chiar de Craciun in Madrid. De la sfarsitul lui noiembrie, mai precis de pe 27 noiembrie pana pe 6 ianuarie, Madridul isi imbraca haina de sarbatoare si se organizeaza tot felul de spectacole de sezon. Niciodata orasul nu este mai incantator decat in acesta perioada. De plida, daca planuiesti un city-break inainte de Craciun iti propun sa iti rezervi un bilet de avion in asa fel incat sa fii in Madrid pe data de 15 decembrie. Atunci in Plaza de Oriente, la ora opt, are loc un spectacol splendid care marcheaza momentul in care, dupa traditia locala, se intra oficial in spiritul Craciunului. Apoi Grand Via, Plaza de Espana, Calle Fuencarall, Calle Cruz, sau Calle de Preciados   sunt doar cateva din strazile a caror ornamente si explozie de lumini colorate iti va taia pur si simplu respiratia.

Si pentru ca vei fi preocupat sa cauti cadouri, afla ca in Madrid gasesti de la magazine cu mici suveniruri pana la buticuri de lux. Pana la urma trebuie sa stii ca atunci cand ti-ai cumparat un bilet de avion spre Madrid, ai un bilet spre capitala mondiala a shopping-ului. Si daca vrei un pont,   El Corte Inglés este dupa parerea mea, locul perfect pentru a alege cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Pregateste-te pentru o poveste de Craciun in care tu esti personajul principal.   A trecut de mult vremea cand oamenii se calauzeau dupa stele. Astazi e de ajuns un bilet de avion ca sa pornesti in calatoria vietii tale.

Sarbatori fericite si pline de descoperiri!

Alexandra Mateuţă


SOURCE AND TAGS