Air France si KLM prezinta Flying Blue, un program de fidelizare la inaltime!

  • 22 august 2013

Credem in rasplatirea clientilor nostri. Ce mod mai frumos de a le spune multumesc celor care ne sunt aproape decat prin oferirea de avantaje si premii neasteptate? De aceea, am lansat programul Fidelio. Si de aceea, ne-am bucurat sa aflam ca partenerii nostri, Air France/KLM Romania au dezvoltat Flying Blue, un program special prin care sa isi premieze clientii.

Prin intermediul acestui program, puteti castiga calitatea de membru Flying Blue Elite, si astfel puteti beneficia de avantajele acordate de nivelurile Silver, Gold sau Platinum. Si printr-o singura inregistrare, puteti economisi si o taxa de bagaj de 30€.

In mod normal, aveti nevoie de 15 zboruri pentru a obtine un card Flying Blue Silver, 30 pentru cel Gold si de un bilet de avion pentru a merge la Amsterdam. Prin programul Flying Blue puteti castiga unul dintre aceste premii, prin tragere la sorti!

Castigatorii vor fi anuntati incepand cu 1 octombrie 2013.

In loc de concluzie, o sa va mai dezvaluim ca anul acesta, Flying Blue, programul de fidelitate al Air France si KLM, a fost votat drept cel mai bun program de fidelitate din regiunea Europa – Africa in baza voturilor obtinute de la peste 3 milioane de persoane.  Asa ca nu ezita!

Inroleaza-te gratuit in programul Flying Blue si bucura-te de beneficii http://bit.ly/15QyO7R


SOURCE AND TAGS