5 motive pentru un mini-sejur de Halloween la mare


Mini-vacanța copiilor se apropie și noi credem că nu ai nevoie de mai mult de 5 motive pentru a petrece cu ei un sejur distractiv de Halloween, chiar la mare.

Iți este dor sa te întâlnești cu marea față în față iar vara aceasta nu ai apucat?
Sunt șanse foarte mari să fiți chiar singuri pe plajă, să fii tu cu ea, nisipul, scoicile, vântul și pescărușii, desigur… 😊

1. Nu exista nici o alta perioada din an în care un drum spre mare să dureze 2h.
2. Marea are un efect recunoscut de relaxare. La care putem adăuga oricare dintre procedurile SPA , in continuare disponibile. Dacă nu vrei să stai în hotel, faleza kilometrică de-a lungul plajei te așteaptă la jogging, sau la o plimbare cu bicicleta,
3. Meniul cu specific pescăresc e disponibil la tot pasul, avem multe recomandări în apropiere precum Bonfish, Sofra Turkish Restaurant, Crazy, Toscana, Asado Steak House, Integra, Reyna, sau la o plimbare de 30 min cu mașina pentru o experiență autentică, Cherhanaua Tasaul, Golful pescarilor, Pescăria lui Matei, Hanul cu Peste.
4. Pentru cei mici, o vizita la muzeu este întotdeauna o activitate apreciată. Am verificat si sunt deschise pentru vizitare: Muzeul marinei, Muzeul de arheologie si Edificiul cu mozaic, Muzeul de arta populara, Moscheea Carol, Farul genovez.
5. Vremea se anunță însorită, numai bună pentru terapia cu aerosoli, atât de bună pentru imunitate.

Ce vrem să spunem e că orice zi este un motiv de sărbătoare, fie chiar și Halloween. Mai ales că am obținut un tarif înfiorător de atractiv: 78 EUR, 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus la Hotel Iaki 4* din Mamaia, și.. o surpriză din partea gazdelor!

Solicită oferta pe adresa vacante@gotravel.ro.



SOURCE AND TAGS