5 castele pentru un sejur de basm


Ai visat vreodată cum ar fi să petreci o noapte într-un castel? Dacă îți dorești mai mult de la un city-break, să ieși din cotidian în căutarea unei experiențe inedite, atunci selecțiile noastre te vor încânta. Am ales pe sprânceană 5 castele-hotel, care te vor încânta cu serviciile și dotările camerelor dar și cu împrejurimile ca de basm. Mai ales că, selecțiile noastre sunt potrivite oricărui buget pe care ești pregătit să îl aloci!


Schloss Kliczkow 4*

5. Hotel Schloss Kliczkow 4*, Polonia, se află în satul Kliczkow iar farmecul său aparte este chiar amplasarea într-o zonă liniștită, unde timpul parcă stă în loc de ceva vreme. Oaspeții se bucură de plimbări cu caii, cules de ciuperci, trasee de hiking. Hotelul oferă 3 restaurante și bar, o piscină superbă și grădini cu natura nestăvilită. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 72 euro/persoană, loc în camera dublă, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Schloss Luzec 4*

4. SPA Hotel Schloss Luzec 4*, Cehia, înconjurat de păduri pitorești, hotelul Spa Zamkem Lužec se află în satul Lužec, din regiunea Karlovy Vary. Facilitățile oferă piscină, un centru de fitness, un centru spa cu saună și jacuzzi. Castelul are un restaurant à la carte şi un izvor natural, Lužecký. Te poți bucura de un sejur de 3 nopți cu tarife de la 120 euro/persoană, loc în camera dublă, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Schloss Waldeck 4*

3. Hotel Schloss Waldeck 4* , Germania, este un castel din secolul 11, fosta reședință a contelui Waldeck, amplasat strategic pe cel mai înalt punct de pe malul râului Edersee. Peisajul de 360 grade este fermecător pentru vizitatori, iar potecile din jurul fortăreței sunt ofertante pentru trasee cu bicicleta și plimbări romantice. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 225 euro/persoană, loc în camera dublă, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Schloss Pichlarn 5*

2. Romantik Hotel Schloss Pichlarn 5*, Austria, stă maiestuos pe valea Ennstal, în regiunea Stiria, la poalele masivului muntos Grimming. Toate camerele și suitele hotelului au podea elegantă din lemn, decor cu țesături cu design individual, concepute special pentru hotel, și vedere panoramică la munții din jur. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 275 euro/persoană, loc în camera dublă deluxe, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Saint James Paris 5*

1. Saint James Paris 5*, Franța, este cireașa de pe tort a top-ului nostru. De câte ori ai trecut oare prin centrul Parisului, fără să bănuiești ce proprietate exclusivistă, stă somptuos după zidurile înalte? Conacul în stil neoclasic din secolul 19 se află la câteva minute de Arcul de Triumf și Champs Elysees, însă grădinile întinse ale proprietății te vor purta într-o lume relaxată și liniștită, cu SPA și servicii de lux. Designul interior este absolut fermecător, creativ, decadent și elegant, cu adevărat parizian, unde te vei simți cu siguranță ca o celebritate. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 1430 euro/persoană, loc în junior suite deluxe, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.

Cum temperatura în această perioadă este ideală pentru plimbări și activități în aer liber, nu ezita să ne scrii pentru a-ți pregăti o vacanță personalizată, complet adaptată la cerințele și bugetul tău. Contactează un consilier specializat în experiențe de vacanță, pentru cele mai mici tarife ale momentului, la vacante@gotravel.ro.

Găsești mai multe pachete și oferte de vacanțe pe www.gotravel.ro


SOURCE AND TAGS